Evcil Hayvanlar Amerikan Kara Ayısı ile Kara Panter kapışsa kazanan taraf hangisi olur? gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu 2 dev hayvan kapışsa düelloyu kazanan taraf hangisi olur? Ayı Panter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Amerikan Kara Ayısı ile Kara Panter kapışsa kazanan taraf hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence ayı kazanır 1 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ayı alır kaplan bile yenemiyor. 1 4 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Sanki dövüşünü izledin de 😄 Yorumla UDixon2 +1 yıl izledim yavru ayıyı bile yenemiyor ama hırpalıyordu Yorumla UDixon2 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=eYI5AzEGoqY Yorumla gencoyn-135 +1 yıl En sonda kaplanın kaçması komik olmuş 😂 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Panter abiyi tutuyorum 1 1 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Bende Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. Ayı tabii ki 1 3 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Bence panter döver bunu Yorumla Mario45 +1 yıl İmkanı yok ayı evin duvarlarını bile yıkabilecek güçte Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Panterin 👉🦷 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ayı yer 1 3 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Nedenini de açıklar mısın, bence panter. Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayı çok güçlü hayvan knk Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Panterin dişleri kocaman Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence panter 1 2 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Bencede. O dişlerini ayıya geçirdi mi ayı nakavt. Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Aynen hacı yir yire Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence ayı kazanır
Ayı alır kaplan bile yenemiyor.
Sanki dövüşünü izledin de 😄
izledim yavru ayıyı bile yenemiyor ama hırpalıyordu
https://www.youtube.com/watch?v=eYI5AzEGoqY
En sonda kaplanın kaçması komik olmuş 😂
Panter abiyi tutuyorum
Bende
Ayı tabii ki
Bence panter döver bunu
İmkanı yok ayı evin duvarlarını bile yıkabilecek güçte
Panterin 👉🦷
Ayı yer
Nedenini de açıklar mısın, bence panter.
Ayı çok güçlü hayvan knk
Panterin dişleri kocaman
Bence panter
Bencede. O dişlerini ayıya geçirdi mi ayı nakavt.
Aynen hacı yir yire
Panter