Bugün 2 saat ağaçta mahsur kalmış bebiş kedoyu kurtarmaya çalıştık ama olmadı çok yükseğe çıkmış 🙄 Yapabilecek hiçbir şey olmayınca itfaiyeden destek aldık sağ olsunlar hemen geldiler😌 Bebiş annesine teslim edildi🐾
Sayın hayvansever , kurban bayramında kırmızı etleri götürmeyi biliyorsun , ah kendinler tek şansları sevimli bir dış görünüşe sahip olmalarin, yoksa kim bilir tavuk olup ızgara olmak da vardı dimi hayvan sevgisinde bile kendileri gibi ayrımcılık yapan insanalr ruh hastaları, kediye amaj aman fareye öldürüm kurtulim
Çoğu Kişi İtfaiye Aramak gerekir Doğrusu bu Demiş Bakınca Gülüyorum Arkadaşlar Ortada Yangın mı? Varda İtfaiye İşi Olsun bu Bilen bi kişi kediyi İndirebilir Komik Olmayalım Lütfen Canım Benim Ya Umarım İndirilmiştir Kedi
İtfaiyeler sadece yangın gibi durumlarda aranmaz aksi bir durumda bir hayvanı kurtarmak içinde aranabilir hayvan saldırgan ve dokunulamayacak halde ise aşiniz yoksa da dokunulmaması gerekir. Yani itfaiye sadece yangın için değildir.
Ağaçta bir kedi görünce müdahale etmeyin ağacın altına insanlar gelince korkup inmiyor siz uzaklaşın o iner. İnemezse annesi alıp indirir. Kalabalığı gördükçe yukarıya doğru çıkıp daha çok tehlike yaşıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde başıma geldi geçen gün yavru kedi ağaca çıkmış inemiyor çıktım ben indirdim ağacı sallayıp sonra besledik iş yerinde olmaz ezilir arabaya falan dedik birine verdik besliyor
Sizden korktuğu için inmiyor yavruda olda inebilir o hayvanın doğasında var bu indirebiliyorsaniz indirin itfayeleri meşgul etmeyin heleki şu aylarda günluk yangın çıkıyor