Kedim tuvaletini yaptıgında sadece bir kez rektumunda kan vardı üç gündür yok veterinere götürmeli miyim?

2 hafta önce sokakta bulduğum bir yavru kediyi sahiplendim. Kendisi iki aylık veterinere götürdüm iç parazitini yaptırdım. Kediyi kucagımda götürdüğüm için (arabadan veterinere) dış parazitini bana verdiler kendim evde yaptım. Dedikleri gibi yapmaya çalıştım ama kedim yerinde durmadığı için biraz yaptığım bölgenin üstündeki tüylerine geldi. Birkaç gün sonra tuvaletini yaptıktan sonra rektumunda kan gördüm. Temizledim, detaylı baktığımda bir yara veya tahriş de gözlemlemedim. Bazı durumlardan dolayı veterinere götüremedim. Bu olayların üzerinden 3 gün geçti ve kedim hiçbir şekilde kanlı tuvalet yapmadı şu an veterinere götürebilecek durumdayım sizce götürmeli miyim. (Sormamın sebebi veterinerler yapabileceği test vs durumlarda bizden yüklü para istebiliyorlar (en azından öğrenci olduğum için bana göre yüklü geliyor) sizce götürmeli miyim böyle devam mı etmeliyiz?

Kedim tuvaletini yaptıgında sadece bir kez rektumunda kan vardı üç gündür yok veterinere götürmeli miyim?