yatağımı paylaşmak zorlayıcı olabiliyor. zibidinin yattığı yere göre belirliyorum uyku pozisyonumu hale bakın ☺️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bizde 1 tane var 7 senedir onun keyfine göre yaşıyoruz evde alıştık tabi evin bebeği gibi fakat Şubat ayında bir dişi kedi gelip evde doğum yaptı 2 bebek dünyaya geldi birde anneleri birde bizimki. 2+1 evde 4 kedi oldu akşam yalnız yatıp sabah 5 kişi uyandigim oluyor onlar yemeden biz yiyemiyorum 2 saatten fazla evden ayrilamiyoruz tek kedi varken kutusuna koyup heryerde gidiyorduk sabaha kadar evde sanki askeri birlik varda eğitim yapıyorlar gibi ama çok tatlılar 😁
Her şeyiyle güzel.
Bana göre değil ama zorluklarını yazayım ki millet alıp 3 gün sonra sokağa atmasın.
Bizim millete göre en birinci zorluk para konusu.
Eğer sizin için para öncelikli ise evinize kedi almayın.
Ortalama aylık gideri (tek kedi) :
Mama 250 tl
Malt 50 TL.
Yaş mama 60 TL.
Taurin takviyeli vitamin 50 TL.
Minimum veteriner gideri 100 TL (hastalık sorunları, yıllık aşı durumları dışında).
Kefir 50 TL.
Laktozsuz yoğurt 50 TL.
Kedi çimi 50 TL.
Oyuncak minimum 50 TL (zorda).
Kum 80 TL. Bunlar aylık masraf yıllık aşıları, hastalık durumları hariç. Şimdilik aklıma gelenler.
Ha zamanı gelince 6 aydan 1 yıla kadar da Kısırlaştırma masrafı 1.000 - 3.500 TL arası.
Evde balkon varsa kedi filesi masrafı. Balkonun büyüklüğüne göre değişir.
Evde bırakıp uzun tatillere gidemezsin.
Hastalık durumları.
Evde ortalık da kırılacak hiçbir şey bırakmamak. Modem tavana kalktı. Ses sistemi artık evde yok eliyle ittirip atıyor.
Koltuklar, perdeler, halılar artık onun tırnağının emrinde. Hepsine zarar verecek. Vazo, cam ne varsa atıp kırıyor - İstisnalar kaideyi bozmaz).
Yaşamını ona göre düzenlemek zorundasın.
Artık canının istediğini yapamazsın.
Şimdilik akıma gelenler.
Benim önceliğim kedimdir 2.5 yıldır turlara gitmeyi bıraktım.
Cevap
6Cevap
Ben kedi sevmiyorum. köpekler daha iyi geliyor bana. ama arkadaş edinmek bence güzel
Zorlugu boqunuğ temizleme
Çagırdıgın da gelmemesi o isterse sevebilmen onu
Güzel yanı gözümü Bi açıyorum bogazımda yatan Bi sıcaklık var gır gır mır mır
Evde 5 kedim olduğu için tualetlerini temizlemek zulüm mamaları hemen bitiyo fiyatları uçuk oldu artık ama severken falan evde olması bile psikolojik anlamda iyi geliyo
Bana göre bir zorluğu olmadı hiç. Sadece hasta kedilerle yaşamak zordur diye düşünüyorum.
muhakkak
Beraber uyumak en güzeli
gece vücudumun muhtelif yerlerinde yürüyen patiler favorim 😂
Cam açamıyoruz evde :D kaçıyor namussuz
aşağı katlardaki evlerde büyük sıkıntı
Bol temizlemek.
En son bütün baksırlarımdan kedi kıllarını toplamak için saatlerce uğraşınca kedime veda etTim
tüyler çok zorluyor gerçekten
Artık bir süre sonra kucağıma bile alamaz oldum evden çıkacağım her yerim kedi kılı gerçekten çok can sıkıcıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?