Göz nezlesi olmuştu ilaçlarla hafifledi ama bi türlü geçmek bilmedi dün bi baktım ki göz kenarı şişmiş ne yapıcağımıda bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim şiiliğin fotoğrafını ekliyorum
Muhabbet kuşumun gözünün kenarı şişti ne yapmalıyım?
Bir ara bizim komşudaki kusa böyle oldu. Genta göz damlası var. Bir cesidi daha var. Gentagut. Eczaneden temin edilebilirsiniz. Hangisi olursa. Ondan kullandı. sabah aksam. iyileşti.
Bir de araştırmıştık. Kafes kirliyse , kuşta hani başını kafes tellerine sürterek bazen kaşıyor ya. Bizim kuşta aynısı yapıyor. Bu şekilde enfeksiyon kapıyorlar miş. enfeksiyondan korktuğum için Kafesi dün boşaltıp kaynar suyla yıkadım. Sulugu yem kutularını da kaynar suyla yıkadım. Kuruttum. Kusu içine öyle koydum. Sizde kafesi öyle yıkamayı bir deneyin bence.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizim kuşta aynı bulduğu heryere sürtüyor gözünü de ben kafesi sirkeli suyla yıkamıştım içindekilerle olmadı tekrar yapayım senin dediğin göz damlası ile krem kıllanıyorum ama günde 1 defa ikiye çıkartayım onuda çok sağol bilgilendirme için bu arada❤️
Şişlik Sert ni yumuşak mi Ne zamandır o şekilde kullanılan ilaçlar ne? Başka brlirti var mi? Kaşıntı var mı tüy dökülmesi var mı. Diye soruyor. Bunları yanıtlar misiniz? Ona geri dönüş yapacağım
Şişlik yumuşak dün farkettim. Gentagut ve terramycın kullandım göz nezlesin bu yana günde 1 defa tüy dökülmesi yok denicek kadar az ama sürekli bulabilği her yere gözünü değdiriyor sürterek kaşıyor
Şişlik için krem sürebilir. Pek gözü ile alakalı bir duruma benzemiyor dedi. Tüy dökülmesine de dikkat etsin. Parazit ilacı kullanabilir dedi. Birine daha böyle olmuştu. Başka sitede okudum. BELOGENT krem 15 gr. Kuşun gözüne değdirmeden sürmüş sislik üzerine. 1 günde şişlik indi demiş. Yani o sonuç almış. Umarım iyileşir. Geçmiş olsun