Ben tedavilerine başladım, bu gün uyuzlara 2. dozlarını vereceğim😃😃, kaşıntıları azaldı Allah’ şükürler olsun… Onlar için gittim bir kutu uyuz hapı daha aldım…
Caddede uyuz köpekler görseniz, tedavisine başlar mısınız, yoksa bana ne mi dersiniz?
Bunu konuda sen öyle söylediğin gibi uygulamanı yapabilirsin, ama ben bu konularda çok tecrübeli olduğum için kaşıntıyla uyuzu ayırt edebilecek bilgiye ve tecrübeye sahip birisiyim👍🏻👍🏻👍🏻
Nasıl uygulanır, ilk önce köpeğin uyuz olduğundan emin olmak gerek, sonrasında aç ya da tok karnına bu görsel resimde bulunan uyuz hapını haftada bir kez,1 ay boyunca verilmeli, tabi uyuzun gidişatına göre verilmeli, bazı durumlarda 2 haftada tedavi olanlarıda gördüm👍🏻👍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uğraşmazdım
Nasıl istersen…
Uyuz olduğuna emin olmadan hayır
Önce veterinere götürürdüm kaşıntı tek sebeple olmuyor
Bunu konuda sen öyle söylediğin gibi uygulamanı yapabilirsin, ama ben bu konularda çok tecrübeli olduğum için kaşıntıyla uyuzu ayırt edebilecek bilgiye ve tecrübeye sahip birisiyim👍🏻👍🏻👍🏻
👍
Nasıl uygulandığını da anlatırsan belki diğer hayvan severler de yapar yardıma muhtaç hayvanlara.
Nasıl uygulanır, ilk önce köpeğin uyuz olduğundan emin olmak gerek, sonrasında aç ya da tok karnına bu görsel resimde bulunan uyuz hapını haftada bir kez,1 ay boyunca verilmeli, tabi uyuzun gidişatına göre verilmeli, bazı durumlarda 2 haftada tedavi olanlarıda gördüm👍🏻👍🏻
Teşekkürler 😊
Rica ederim…
Ben gerekli yerleri arıyorum
👍🏻👍🏻
yok başlamam
Nasıl istersen…