Yavru kedimin arka ayakları tutmuyor gibi, sarhoş gibi bir iki adım atıp düşüyor. Neden olabilir?

Merhaba disarda baktigim kediler var koyde yasiyorum maalesef mama veremiyorum ev yemekleriyle elimden geldigi kadar beslemeye calisiyorum. 3 4 aylik uc tane yavru kedi vardi bizim tavanaltinda anneleri biraz celimsiz.. yavrulara elimden geldigi kadar bakmaya calistim.. daha sonra 2 kardes pes pese öldüler.. neden öldüklerini anlamadım.. verdigim yemekleri yemiyorlardi.. maalesef veterinere goturme imkanim yok 😞 iki yavruda iyice gucsuzlesip öldüler.. cok agladim ve uzuldum en cokta elimden bisey gelmemesine uzuldum.. simdi bir yavru kaldi onun durumu iyi diye dusunuyodum cunku yemek yiyo istahi yerinde.. ama bugun baktigimda sanki sarhos olmus gibi ayakta duramiyor felc olma ihtimali yok bugun farkettim ayaga kalkiyor iki adim atiyor arka bacaklari sanki felcliymis gibi hareket edemiyor yere dusuyor.. anlamiyorum neden boyle oldu bu yavrular.. olenlerden bi tanesi 3 4 metrelik biyerden dusmustu belki ondandir dedim ama digerlerii? Seyi de dusundum anneleri bu yavrulara surekli fare tutup goturuyodu acaba yediler ve zehirlendiler mi? Off cok uzuluyorum nolur bi fikir verinnn😔

Yavru kedimin arka ayakları tutmuyor gibi, sarhoş gibi bir iki adım atıp düşüyor. Neden olabilir?