1 yaşında İran sperian golden erkek kedim var özene bözene baktım en güzel mamalar tüm aşıları dahil herşeyini yaptırdım kısırlaştırdım ve tüm sağlığı gayet yerinde. Fakat artık işimin yoğunluğundan ilgilenemeyecek derecedeyim evde tek olmasıda beni çok üzüyor evcil hayvan satışına karşı biriyim fakat inanılmaz bir masraf yaptım malum aşıları mamaları bakımları çok masraflı. Sahiplendirmeyi düşünüyorum bir miktar TL karşılığında sizce mantıklı mı?
Eğer ki ona bir eziyet yapılırsa sattığın zaman 'sen kimsin lan böyle yapıyorsun' diyip geri alman olabilir. Ama satarsan ses edemezsin. Artık onunla tamamen irtibatın kesilmiş oluyor. Ve sürekli fotoğraf da isteyemezsin sahibinden, çünkü sattın. Ama ücretsiz sahiplendirdiğin kişi sen istediğin sürece fotoğraf atacak
Karsı olman güzel bişi ama petshoplar seni dinleyip kapatılmadığına göre belli bi ücret karşılığı verebilirsin sonuçta bitek sen satmıyorsn
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ha aslında ben en azından şöyle düşünüyorum en pahalı mamaları yedirdim en iyi veterinerde bakımlarını yaptırdım 7-8 bin tl masraf harcamışımdır ama bunları tabikide sağlığı için yaptım ama şimdi en azındam en sağlıklı biçimde veriyorum hem bakımını o şekilde yapılsın diye hemde az da olsa kendi harcamalarımı almış olayım diyorum sağlıkla büyüttüm yetiştirdim sonuçta sür hakkı😀😀
En İyi Cevaplar