Ejderha ile kapışırım ama yok böcek görünce kanım çekiliyor arkadaş.. 🙄

Ejderha ile kapışırım ama yok böcek görünce kanım çekiliyor arkadaş.. 🙄
Neden hemen cinsiyetçi bir şekilde yaklaşılıyor bu duruma anlamıyorum. Erkek veya kadın dan önce biz bi insanız ve böyle şeylere tepki vermemiz, korkmamız gayet doğal bence. Ben de böceklerden korkarım ve sevmem de yani bu çok normal bir şey. . Benim abim kertenkeleyi alıp seviyordu yani kişiye göre değişir bu durum.
Korkabilir yok erkek adam korkmaz, yok erkek adam ağlamaz insansınız robot değilsiniz. Benimde mesela yüksek dozda alerjim var korkmasam da anatomim uzak duracaksın diyor kardeşim artık yapacak bir şey yok. 😯
Kara fatmalar yesin seni😄
Arkama saklanabilirsin korurum ben seni🙄
Böcek bu, cinsiyet farketmeksizin korkmak hakkımız. 🙄
Teşekkür ederim. 😌
Cevap
32Cevap
Böcekleri öldürmeye karşıyım. onlarda bir can
Bende
Geçtiğimiz hafta bizde de oldu aynı olay.
Bir türlü yakalayamadım.
Peçete ile yakalıyorum “ fısss fısss “ diye ses çıkarıyor. Bir de bir yazı da bazı böceklerin 1000 küsür derecelik kimyasal salgıladıklarını okumuştum. İyice tırstım.
Sonra fotosunu çektim, Gogıl’da arattırdım. Meğerse zararsız bir böcekmiş 😁😂
Aynen bende tırsıyorum nedense 😁😂😂
Bende aynı durumdan mustarip im. kus örümcek ve hamam böceği abi beni öldür bunlarla muatap etme. ben pitbul besledim ama bunlardan korkuyorum dedigim zaman herkes yüzüme dönüp bakıyor sakamisin der gibi. aksi bi adamim dir yanj doğma büyüme İstanbul ki yanimdaki kiza mekan baksa ya da arkadaşım olay yapsa mekan yerinde kalmaz ama döverim ama dayağımi yerim eyw. ben bu canlilardan korkuyorum gelde anlat
Al benden de okadar😁
Ben hiç bir zaman oldurmem. Bir böcek olsun, hörümçək, karınca olsun evde bile gorursem hemen içimde konuşurum şu canlıya bak yaşam için savaşıyor. Oda senin gibi yaşamak isdiyor, baksana sen oldurursen onun hayatına son vericeksin. Onun yasamini elinden alıcaksın oysa bu hayat onada aid. Empati duygularım fazla gelisdi. o yüzden oldurmem bir peceteyle alır dışarıya bırakırım.
Çekirgeden çok korkuyorum bende ansızın zıplıyor. Bide peygamber devesi. Abi tam bir seri katil ya. Bikere evde bulduk resmen seni takip ediyor kafasıyla. Bide hamam böceğinden korkuyorum oda çok hızlı koşuyo ve her yüzeye tırmanıyor
Bende öldürmem hiç babama çekmişim oda öldürmez annem ikimize de kızar ikimizde böcek zarar gormesin yaralanmasın diye bin bir çabayla evden atarız kağıtla peceteyle falan tutmaya calişırız ama ölmesin diye küçücük şeyi tutmaya çalışmak zor oluyor
Hayatta öldüremem. Hem içim bi hoş olur 😖😖hem de ne kadar tiksinsemde kıyamam 😬yoo öldürdükten sonra bide ezilmiş böceği alıp atması var🤢ama sivri sineklere hiç acımıyorum çünkü onlarda bana acımıyor😬😬
Kurbağa hariç eve ne tür hayvan girerse girsin alır atarım ama kurbağa oldumu saklanıcak delik ararım... ahaha 😂 erkek adam korkmaz diye bir kaide mi var.
Bunlar nasıl knka
Askerlikten bi hatıra 😄
Düşün o bi sevmedigin düşman hayal et ve ez sonrada peceteyle al eserinle övün dünyadan bir pislik gitti diye😂😂
Anlatamam çok zevkli
Korkmuyorum ama tiksiniyorum. Erkek adam ile baslayan cumlelere karsiyim neticede herkes insan ve korkabilur
Fıtı fıtı koşuyor birde
Bugün eşek arısına salonun ortasından kitap fırlattım. Gidip duvara çarptı kitap. Arı, kitapla duvar arasında kalıp öldü.
Valla aynı tepkiyi verdim. Evdeki uçan tehlikeleri hep ben öldürüyorum. Sanırım geliştirdim kendimi cnddjnddksns
Korkamaz efendim benden başka kimse korkamaz 😂 çünkü ben öldüremem illa birinin yapması lazım
Babam böcekten korktuğumuzu görünce, gelir avucuna alır sonra biz güzel bizi korkutmaya çalışırdı 😂 sonra da dışarıya fırlatıyordu, uçan böcek.
Ben normalde çok korkarım ama kızım “anne böcekk “ diye bağırınca elime terliği kapıyorum ve bingo 😂Erkek Korkmaz ya
Şu tekvandocu adamın örümcekten korktuğunu varsayarsak artık normal geliyor bana 😃
@GOKHANoturumactı
2 kere hastanelik oldum örümcek yüzünden 🥺 ayrıca taekwondocu değil lisanslı profesyonel taekwondocu Gökhan efendi hazretleri 😂
Ayhhh pardon efenim 😃
Ne böceği olduğuna göre değişir. Ben mesela şöyle bir şeyden korkmam ama en olmayacak hayvandan korkuyorum.😒
Yani, kaplan, çita ve puma severim mesela imkanım olsa beslemek birlikte sarılıp uyumak isterdim, "bigcat" ama böcek deyince tüylerim diken diken oluyor. Odada böcek varsa heleki birde uçabilen özelikte ise asla uyuyamam
Korkamaz. Böceği eliyle tutar dışarı fırlatır erkek dediğin :)
Lavobanın içinde görünce korkudan böceğin üstüne tiner döküp öldüren ben 😂
Dün akşam evden 4 hamam böceği attıran ben🙈
Ev değil Jurassic Park 😃
Aynen öyle tükenmiyorlar🤦
eğer evde birisi herhangi bir hayvan görürse ve öldürmezse cingar çıkartırım bende çünkü büyük bir fobim var. ben de korkmama rağmen bir şekilde öldürüyorum annen haklı kızmakta madem gördün öldür alla alla :D
Korkmaktan ziyade bi tiksinme var genelde insanlarda sanırım
Vallahi böyle durumlarda canım anamı çağırıyorum, o hemen hallediyor. 😄
Böcekleri yakalayıp bardak içinde kapıştırmayı özledim
@MadagaskarAslanı aynı ben 😂😂😂
Bunu evcil hayvanlara kim taşıdı. Çok merak ediyorum kafasını ne kullandığını 😃
@MadagaskarAslanı senle ben gibilerin kafası sen ne kullandın? Benim normal halim 😂
Ben de öyleyim, hele o ters dönüp ayaklarını oynatması yok mu, kanım donuyor.
Korkabilir tabii ki. Bende küçük böceklerden huylanırım, kaşıntı yapar. Büyük böcekse ya alır dışarı atarım ya da ezer geçerim. Evde öldürmem sonra annem duvarı yeri kan yaptın diye kızıyor.
Bocegi öldurmeyen erkek candir. Bende öldurmuyorum alip bahceye birakiyorum. Sinek ilaci bile kullanmiyorum. O hayvanlarinda yasamaya haklari var. Yazikk yaaa
Böceklerle benimde sıkıntım var alişamiyorum yok yani en sempatik gelen böcek uğurböceği birde b. k böceği görev adamı tam eğleniyorum onları seyrederken
en sevdiğim canlılar. yaka iğnesi olabilecek kadar estetikler. doğanın bir mucizesi böcekler. saatlerce izleyebilirim. microcosmos le peuple de l'herbe izlemenizi tavsiye ederim, en azından :)
Ben hamam böceklerini elimle ediyorum o kadar alışmışım ki çevremdeki iki ayaklı böcekleri de öyle ezmeye başladım 😂
Korkabilirsin doğal bizim evde bile biz 3 erkek korkuyoruz tiksinmek diyelim hatta annem hallediyor jdjdjdj
korkar olabilir bunun erkeklikle alakası yok ben böcek öldürürüm ama misal büyük köpeklerden korkuyorum bende
bende korkuyorum ama ben gördüğüm yerde öldürüyorum korktuğun için öldürmen gerek miyo mu zaten
Bende böceklere dokunmam, korktuğum için değil. Böceklerden korkmuyorum alıştım. Sadece üzülüyorum böcek de olsa ölmesin yaa.
korkamaz, sevgilim bile çiyanı, koca el kadar örümceği eline alıp atıyor
Bende öldüremem çok pis huylanıyorum görünce, kaldı ki öldürecem 😅
Herkesin korktuğu bir şeyler vardır seninki de bu demek ki. Gayet normal bir durum.
Evet bir insan bir böcek yapim ona öyle hissiyat, veya can veremiyorsa ozaman hiçbir canlıyı incitme,, korku cinsiyetle anlayamazsın kadında olabilir erkekldede
Korkmasınlar bence sonra kızlar korktuğu zaman kimden yardım isteyecekler
Görürsem peçeteyle dışarı atarım, iyi yapmışsın👍🏻😃
Fotoğraftaki böcek bildiğin tank ben kanka olurdum bununla. 😅
Tabi ejdarha olmayınca demesi kolay fjfjfjf
Bende farwyi sevmiyorum tüylerim diken diken olur
Ya Bende öldürmek İstemiyorum bi canlıyı Ama tipi Ürkütüyor insanı o yüzden öldürüyorum Isırma sokma riski var
belki pahalı bir böcektir netten bakaydın aldkadadjasd
Bana da kızar niye öldürmüyorsun diye.
Hayır yani elimle mi öldüreyim belki ölduresim gelmiyor😐
Korkabilir bence doğal şeyler
Resimdeki bocek hic bocege benzemiyor
Tam gergedana benziyor zaten😂
Erkek adam... la başlayan cümleleri tüketip yıksak her şey daha güzel olacak😃
Aaaa korkak😀😀
Erkek adam korkmaz annen haklı 😀
Zararızsa dokunmanın faydası yok onunda canı var senin gibi onu öldürebilirsin ama o senden hesap sorduğunda o zaman öldürmeyi görürsün işte
Erkek adamsa korkmamalı böcekten
Gözümün gördüğü hiç bişeyden korkmam. Beni gören benden korkar.
Korkabilir. Mesela yazlıkta gördüğüm akrepten korkmuştum zehirli cinsi olunca:)
kucucuk bocekten de korkmazsin be fsmwmsmsk
Böceklerin ne yapacağı belli olmuyor ki
Erkek adam böcekten korkar 😃
Erkek adam hicbirseyden korkmamali bence
Korkma ulen😂
Terliği yapıştır geç ne korkuyorsun 😂😂
Hahahah tabiki korkabilir yazık yaa😅😅
Soruda yazım hatası var😄
bu ne cins böcek hiç görmemiştim daha önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?