Şıklarda olmayanı lütfen yazın. :)
Kedi
Köpek
Tavşan
Şıklarda olmayanı görüşlerden yazın lütfen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şıklarda olmayanı lütfen yazın. :)
Kedi 😻🐈 Yiaa Maşallah o kadar Sevimli Canlılar ki İnsanın Kalbi ısınıyor gördükçe sarılıp öpmek geliyor içimden hemen masumca yüzüne o bakma ifadesi yok mu canım benim resim bana ait bana bakıyolar
Benimde aynı böyle kara kedim var 😍bunun kadar tüyleri kabarak hatta daha fazla ama bu daha bebekl
Güzel Yorumun İçin Çok teşekkür ederim 😊 @Balhaatunn Evet Kediler Öyle Güzel Sevimliler ki onların bi bakışı insanın Kalbini Isıtıyor Canlarım yiaa 🐈😻 Yavru bunlar ama bi türlü sevemedim hep kaçıyorlar uzaktan da bakıyor göz ucuyla 😅 Annesi var onu rahatça sevebiliyorum hemen kafasını elime Sürtüyor sevince
Rica ederim ne demek 😃
Bebekler biraz öyleler ya alışmaları zaman alıyor
Çok sevimliler. :D
Eline mama al ve onun sana gelmesini bekle geldiği zaman hiç dokunma sadece mamasını yesin bitirmesine yakın başını okşa sev öyle alışîr sana😃
Şimdi Şöyle oluyor Bu Sevimli Güzellikleri yavru kedileri görünce Üzerine gitmiyorum olduğum yerde gerideyim oda geride bana bakıyor en ufak kol hareket etsin ona bile kaçıyor Hiç kıpırdamican öyle sorun yok anca 😅 bi kere yemek yerken sevebildim çok az ama hemen kafasını kaldırıp bana bakıyor hepsinin gözü bende korkuyorlar ama annesi yanında sevmeye çalıştım annesi önce baktı bi zarar vermeyecegimi görünce bir şey yapmadı sonra dışarı hava almaya çıktı yavruları bana bıraktı onlar anneleri olmayınca hemen kaçıyorlar tabi
Alışmalarını beklemekten başla çare yok zaten anne kedi de yaklaşmanızı istemiyor😃kara kediye bitiyorumm ya çok tatlı😂
Öyle Bakar başta bende o Yüzden Bi atak yapar mı diye düşündüm de 😄 Gittim yavruları yanına annesi yanlarında beni Görüyor bakıyor hiç bir şey yapmıyor yavrusuna elimi uzatıyorum kaçıyor korkuyor annesine uzatıyorum ona rahatça dokunabiliyorum başına İnsanlara alışık o bazen pas vermiyor yüzüme bakmaz annesi bazen de hemen miyavlar elimi yaklaştırır yaklaştırmaz yüzünü sürter kafa atar elime
Bir canın sorumluluğu alabilecek durumda değilim sık yer değiştiriyorum. Çok istiyorum ama sadece heves uğruna bir canlıya eziyet edemem.
Cevap
8Cevap
Rakun almak isterdim
Şıklarda olmayanı başka nerede yazacaz mk köpekkk alırdım ya da kedi ya da ikisini de
Nie küfür edion.
Hiç biri evde beslemem ben
Köpek hatta kaplan desen boxer bakıyorum bu aralar
Kedim zaten var ama köpekte beslenmek isterdim.
Panda😭❤
Köpek, bakacak imkan olsa at.
Rakun
Kaplan.
Ben at olmak isterdim
Köpek
Ayı yavrusu
Domuz
Kedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar