Evcil Hayvanlar Kedim erik, kiraz, kayısı, karpuz falan yiyor. Bir şey olur mu? ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kuru mama veriyorum öğün olarak o ayrı ama bazen ben yerken geliyor ona da minik minik dilimliyorum meyve, sakıncası olur mu?British Longhair cinsi. Kedim erik, kiraz, kayısı, karpuz falan yiyor. Bir şey olur mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ExtraBigcock Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim kendide yiyor. Bazen cips ve çubuk kraker yiyorum onları da istiyor veriyorum onları bile yiyor 😅 noluyor bunlara anlamadım ki😅 0 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Valla ya çılgın bunlar 😆 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Kedi meyve yemez pek ya nasıl yiyor bu 1 3 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Valla her şeyi yiyor ya bşr garip bu kedi 😂 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Dünya güzeli ama yine de dikkat et veterinere danış Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl İki kedim daha var ama onlar yemez mesela. Veterinere sorayık haklısın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kendide yiyor. Bazen cips ve çubuk kraker yiyorum onları da istiyor veriyorum onları bile yiyor 😅 noluyor bunlara anlamadım ki😅
Valla ya çılgın bunlar 😆
Kedi meyve yemez pek ya nasıl yiyor bu
Valla her şeyi yiyor ya bşr garip bu kedi 😂
Dünya güzeli ama yine de dikkat et veterinere danış
İki kedim daha var ama onlar yemez mesela. Veterinere sorayık haklısın.
bir şry olmaz