Bir kaç aydır bende, beni görünce hep uzaklaşıyor kabartıyor kendisini, yaklaşmaya çalışıncada gagalıyor 😞 o yüzden çok yaklaşmamaya bakıyorum rahatsız olmasın diye.
Nasıl beni sevmesini sağlayabilirim? 🥺
Nasıl beni sevmesini sağlayabilirim? 🥺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer neden siz hayvanlara insan gibi algıdasınız. onların dünyası ayrı.
size bir insan sevgisi ve dostluğu ile yaklaşmasını nasıl beklersiniz.
onları o halleri ile sevin sevgi beklemeyin. beklenti ile karşılıklı sevgi olmaz. hayvanı hayvan olarak kabul edip öyle sevin. sevgi beklemeyin.
Zaten bana öyle yaklaşmasını beklemiyorum ve olduğu gibi seviyorumda. Sadece merak ettiğim bana karşı tavırları neden öyle olduğuydu çünkü eskidende bir güvercinim vardı ve o kendisini sevdiriyordu bana. Benden korkmasını istemiyorum sadece, yani emin değilim belkide onunda sevme şekli öyledir kim bilir. Yorumunuz için teşekkürler
onu insan gibi yorumlar insana yakışır tavırlar beklerseniz böyle sorular aklınıza takılır. o bir insan değil insan gibi yaklaşım beklemeyin.
hayvanlarda düşünme yeteneği fikir yürütme yoktur. o nedenle içgüdüsel davranır.
bazısı size yakınlaşır ama mutlaka iç güdüzel bir ihtiyacıdır siz onu svgi gibi algılarısınız yanılmayın.
hayvan da sever ama insan gibi mantıkla değil. onları sevgi dünyası bizimki gibi değil
🕊️👍
Yeterli bilgim yok ama uzman birine sorulsa daha iyi tahmini söylersem yemini avucunda elinle filan ver sana alışmasını sağla sev filan belki öyle olabilir :(
Teşekkürler deniyecem ✌️
Cevap
2Cevap
Erkek mi disimi
Erkek kendisi
Sokaktan kurtardık onu yaşını bilmiyorum ama büyük gibi duruyo biraz 🕊️
Sevdiği yiyeceği ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?