Evcil Hayvanlar Sizce kedim tatlı mı, korkutucu mu? Kadifeciceegi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kedim Güncellemeler+1 yıl Biri kedime laf edince onu öldüresim geliyor Sizce kedim tatlı mı, korkutucu mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hüzünlü görünüyor mutsuz gibi 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Depresif gibi duruyor :Dhttps://voca.ro/1czxcA95e4V8 0 4 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Sensin depresif Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hahaha bir şey demedim ki ama neden sinir oldun yüzü öyle onun :D Yorumla halimizduman_aman +1 yıl evlatlarımız onlar bizim laf söyletmeyiz AKSJHDF Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Sakin lo Yorumla
AyseKambur Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Korkunc diyennn kendine baksin balli lokummm masllhhh... 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 549 cevap paylaştı. Bu tip kediler çok cana yakın oluyor. Nedense hayvan güzelleştikçe daha az cana yakın oluyor. 0 0 Yorumla
Schwarz-Weiß Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Tatlı ama bu kedi cinsi bana depresif geliyor 1 1 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Evet :( Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl bana ver korkuyorsan :ÇD 0 3 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Bobregimi veririm onu vermem Yorumla istedigiyerdeyım +1 yıl alayım böbregını :D Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Yakala Yorumla
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiçbir kedi korkutucu olamaz onlar hep bal yanak 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Tatlı ve şirin. 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bunlar robot ya gerçek kedi tekir olandır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hüzünlü görünüyor mutsuz gibi
Depresif gibi duruyor :D
https://voca.ro/1czxcA95e4V8
Sensin depresif
Hahaha bir şey demedim ki ama neden sinir oldun yüzü öyle onun :D
evlatlarımız onlar bizim laf söyletmeyiz AKSJHDF
Sakin lo
Korkunc diyennn kendine baksin
balli lokummm masllhhh...
Bu tip kediler çok cana yakın oluyor. Nedense hayvan güzelleştikçe daha az cana yakın oluyor.
ayy güzellikk <3 <3 <3
Tatlı ama bu kedi cinsi bana depresif geliyor
Evet :(
bana ver korkuyorsan :ÇD
Bobregimi veririm onu vermem
alayım böbregını :D
Yakala
Hiçbir kedi korkutucu olamaz onlar hep bal yanak
Masuuum
Tatlı
Tatlı ve şirin.
Bunlar robot ya gerçek kedi tekir olandır