Kedi ile ilgili soruma cevap yazar mısınız?

Benim pandemi girdiğinden beri sahiplenme yaptığım bir kedi vardı ailem sonra evde istemedi çünkü apartman dairesinde olmuyor babam kedinin yaşadığı yer dışarı biz hapis ediyoruz dedi ailemle çok kavga ettim ağladım aklıma geliyor çok üzülüyorum çünkü çok bağ kurdum ve karakterini vs bildiğim için güçlü ve korkak çok iyi bir kedi tabiki dışarıda kedi görünce onlara da çok üzülüyorum yemek veriyorum tabiki sadece kendi kedime ayrımcılık etmiyorum. Linç etmeyiniz.
Kedi bahçede yaşıyor sevmek için eve alıp bırakıyorlar çok içim yanıyor sokağa attınız diyorum kedi de bahçenin içinde ki Ocaklıkta yaktığını ve düzenli olarak maması suyu verildiğini söyledi yengem annemler yazlığa gittiğinde , ya da ben gittiğim de hep yanımıza geliyor ve hiç ayrılmıyor. Ben çok üzülüyorum bir gün kaçar gider diye yengem evin yanında 1 tane kedi koymadı istemiyor felan dedi kedi akşamları nerde yatıyor cidden bilmiyorum sahiplendirme yapmak istemedim çünkü başka evde yapabilecek kedi değil çünkü versem bile her gün resimlerini atmayacaklardı çünkü ama kedim yazlıkta ki eve yengemlere çok alıştı ben internetten ona ya da marangozcudan kedi evi yaptırmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Düzenli olarak aşıları yapılan biriydi en son 2 aşılarını yapamadım ve artık bahçede yaşadığı için aşıları yapılmayacak ailem zamanla hazır mamayı terk eder ev yemeği der yer diyor arkadaşlar ben Cidden aileme bir şey diyemiyorum yabboz ve cahil saçma sapan düşüncelere sahip akrabam ve ailem var.
Kedi ile ilgili soruma cevap yazar mısınız?