#nirhammm 🌼🌸🌸🌸🌸🌼
#yaz 🌸🌼🌸🌼🌸🌸

Mrhb bu öyle atılacak ya da atılabilecek ufak bir köpek değil sokak kırması vede büyük bir köpek havalar ısındıgı için kendilerine su ve gölge arıyorlar farkındaysan gölgeye uzanmış bence kendi gelmiş bir köpek evin çevresine sokaklara bahçenin bir kaç yerine komsularınızla anlaşıp yemek vede su kabları koyup hayvanların bu sıcak günlerinde su verebilirsiniz bir elin nesi var iki elin sesi var bu sıcak günlerde hayvanları unutmayalım...
Bir yerden girebilir farketmediginiz bir noktadan
Vahşi bir cinse benziyor..
Bence köpek kavgasında yara almış olabilir.
Nedense aklıma bu konunun uzmanı sayın @QUADRATURA hanımefendi geldi ☺
Kendilerine selam ediyorum 😁
Öhömm...🙈 Benim bunu bir araştırmam lazım. 🤔😅
@nirhamm size görüş paylaşayım; Cinsini bilmiyorum fakat sokak köpeği sanıyorum ki, evde beslemek için alınan bir cins gibi durmuyor. Bir de kulağını mı kesmişler öyle görüyorum, hayvanların dili yok diye kimse zulüm edemez ! Görmedikleri eziyet kalmadı... Bir kap yemek, bir kap su ve belki de bir veterinere ihtiyacı olabilir yaralı ise. İlgili olmanız ise çok hoş, takdir ediyorum sizi.
Heves uğruna hayvanları sahiplenip sokağa bırakılmasına çok karşıyım, oyuncak haline getiriyorlar hayvanları !
@QUADRATURA iki kulağı da kesik vahşiler hayvana zarar vermişler
@QUADRATURA Sesli güldüm inan 🤭😁😂😂😂😂😂
@mahall Gülmenize vesile olabildiysem ne mutlu, hep yüzlerimizin gülmesi dileğiyle...🍀
@QUADRATURA Elfü Elfi Amin.. İnşaAllah 🌸
Kangal kırması ve kesınlıkle sokağa atılmış. Hıc bir sokak kopegının kulaklar kesik olmaz ve gozlerı bu kadar temız olmaz.
maalesef belli bir yaşa gelince köpeği başından saviyorlar.. hele yazın susuzluk çok çekerler
Tşkler güzelim 🌹
Cevap
7Cevap
Bilmiyorum ama şirin
Cinsini bilmiyorum, ve bu çok önemli değil. Bence umursama boş ver asıl onu atanlar köpek önemli olan bu.
Maddi sıkıntı oluyorsa siteden veya çevrenizden yardım isteyebilirsiniz.
Hacılardaki çocuğu parçalayanlardan biri olabilir. 😏
Kangal kırmasına benziyor
insanlara dıyecek bısı yok.
Akbaş cinsine benziyor ama kırma gibi.
Sokak köpeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?