Kedilerı sevmiyorum kucukken vardı baktım o kadar sonra karşı apartmana gittiler eldivenle seviyorlardi orada sonra bir kedim vardı araba carptı gozumun onunde bu kış yine 10 15 tane kedim vardi bahcede hergun sütlu ekmek veriyordum ben yokkende babam verirdi hepsi baharda gitti kayıplar bir tanesi vardı 2 senedir bakiyordum oda donmuş kayıptı bie baktım donmuş ölmuş benden uzak olsunlar ya ben kedilere iyi gelmiyorum ya kediler bana
Kedileri seviyorum zarar verilmesine karşıyım. Fakat kediler bugünlerde benim canımı sıktı balıklarımı yedi. Yaşayan balık kalmamasına rağmen hala balık varmış ki başından ayrilmaması evin içine ısrarla girme istemelerine ne yapmalıyım bilmiyorum
Bende asla kedisiz kalamam.. Şimdilik 4 kedim var 2 erkek 2 dişi.. Yakinda sayilari cogalacak.. 2 kızım hamile🥳🥳🥳 Ninelik evresini de geçtim bu defa ne olacam bende bilmiyorum :)
Bebekler için mecbur razı geliyorsun 3 tane yavruyu sahiplendirdim anneleri ile birlikte. Bir tane anne kedi daha var ama onun yavrularını bulamıyorum kendisini takip ettirmiyor 😃
Ay bizim anne kedi 3 4 ay önce bebeklerini kaybetti. Babam hâlâ o yavruları ne yaptın diye kavga ediyo kediyle😂 Elimizi degdirmeyelim dedim anne kızıp saklamasin diye. Lan deli kedi evde hamileydi bi gitti geldi disaridan karni boş. Yolda yururken dusurdu mu naptı Evde yavrularini ariyor her gun. Kafayi yedi bebeğim
Bazı kediler öyle taşıyor yavrularını bazen de öyle düşürüyor. Gçeen sene hamile kedi sahiplendim evimde doğurdu hatta ben ebelik yaptım ona ahah. Sonra ona çok güzel yer yapmıştım zaten yavrularını orada emzirsin temizlesin diye. Sen yavruları ordan çekyat altına taşı. Geri aldım sonra giysi dolabına taşınmış. Kobra takibi gibi takip ediyordum. Her gün kediyi 😃
Benim canlar her mamayı da yemiyorlar ya şekli yuvarlak balıklı seviyorlar kaç kere farklı farklı mama aldım 15 kg olanlardan yemediler bu minikler de annelerine baka baka büyüyorlar onlarda yemez muhtemelen
Bir kedim bile yok anlıyormusun hadi gülümseee... Şarkıda da dendiği gibi bir kedim bile yok annem evde kedi sevmez🥲🥲arada arkadaşımın bir kedisi var onu seviyorum gidip elime alabildiğim tek kedi 😅