KScanlar merhaba Bir çok kişi gibi bende bir kedi severim. Normalde kedim yoktu severdim ama uzun yıllardır yoktu. son 4-5 yıldır var sokaktan gelen bir yavru ile başladı maceram, büyüdü anne oldu hali ile yavrularından 2 si büyüdü yetişkin oldu yavrunun erkeği Nisan ayında gitti gelmedi bulamadım.
Diğer kız kardeşi bu yıl anne oldu doğumu çok zor oldu zayıftı yavrular, onun anneside 4 tane doğurdu ondan önce 2 si yaşadı bu resimlerde olan en küçükler kızının yavrusu birazcık büyükler annesinin yavrusu.
Zaten annesi olmasa şok geçirmişti doğumda zorlandı, annesi yaladı bütün yavruları emzirdi göbek bağlarını kopartı yardım etti kızına.
Çıkmamış resimler de beyaz bir yavru daha var Anne kız çocukları birlşkte emzirdiler büyüklerin ismi var ama küçüklere artık isim koyma zamanı İsimleri ne olsun KScanlar.
Oy giden kedilerine üzüldüm alışıp kaybetmek çok zor o acıyı bilirim baksan başkalarına göre kedi ağlanır mı hiç ama canının parçası oluyorlar sevgileri ile
5 yavru var 3 ü en küçük birisi kaçtı poz vermiyor keratalar ya elime alsam düşeriz diye koala gibi yapışıyorlar bağırınca miyav miyav annesi yavrumu bırak der gibi etrafımda deli divane oluyor.
Aynen öyle ya azcık büyüyüp koşacak noktaya gelince oynamak onlarla bir başka oluyor.
Tek sıkıntı yuvaları filan yatmayıp üstümde yatıyorlar ya bakalım bu yıl nasıl olacak inşallah hepsi toparlar büyürlerse yandım ben üstümde 7 kedi düşünemiyorum 😂
Seninkiler de çok tatlıdır olmayan yavru yok zaten bir an önce sevmen dileğimle