Hayvanat bahçeleri birçok hayvanı görme açısından güzel bir olanakmış gibi geliyor. Ancak hayvanların bu şekilde kapalı ortamda tutmak doğru mu?
Kapatılmalı
Kapatılmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
halihazırda insan eliyle şehirde doğan vahşi hayvanlar uygun koşullarda hayvanat bahçelerinde çiftleştirilmemek şartıyla kalsın bir daha da hiçbir hayvan olması gerektiği yerden koparılıp kafeslere tıkılmasın insanlar diğer canlılardan üstün değildir
hayvanların doğal alanlarından uzak hapis hayatı yaşamaları kendilerini olumsuz etkiliyor. bizlerin sadece aaa yakından gördüm demek için bu zulmü onlara yapmaya asla hakkımız yok. bir insan olarak düşünün ömrünüzün sonuna kadar sizi zor sığan bir alana hapsedip aaa bu ne diye karşınıza geçip bakıp bakıp dönmelerini. sizinle alay etmelerini , üstünüze bir şeyler fırlatmalarını, bu yaşam hakkına aykırı
Vahşi doğaya göre daha sağlıklı oluyorlar ama kafeste tutulmaları sıkıntılı vahşi doğal yaşam parkı yapsalar bellli bir alanın içerisinde daha iyi olabilir
Cevap
4Cevap
Bence kapatılmalı ve hayvanlar özgür olmalı
Hayvanat bahçesine gittim gaziantep deki gidince o aslanın kaplanın falan halini görünce çok üzülmüştüm...
Kapatılmalı , kapatılmasın diye düşünenleri kafes içine alıp diğerleride para verip ziyarete gitsin
Yazık o hayvanların doğal alanlarından alınıp öyle küçücük alanlara kapatılmaları çok üzücü.
Kapatılmalı.
Kapatılmalı
Evet yazık onlara
Kapatılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?