Öncelikle merhaba, biz annemle 5 senedir sokaktaki kedileri besliyoruz. Kedilerin kapları fix sabit yerde bir evin önünde ev sahibi burada yaşamadığı için her iki evden de izin aldık. Biz mama koyup beslediğimiz için herkes bizimle kavga ediyor. Buradaki bebekler de görseniz o kadar akıllılar ki bazen erkekler kavga ediyor o kadar. Sorun şu, bizim mama koymamız sorun sebebi ise bahçeli apartmanların kumuna toprağına pisletmeleriymiş. Ya ben o mamayı başka yere koysamda o kedi tekrar lavabosu gelince yapacak tabii ki. Yerini değiştirmekte istemiyorum başka sokaktanda bir çok kediler geliyor yemek yemeye. Bu olaylar aşırı canımı sıkıyor bildiğiniz balkondan aşağıya kavga ediyoruz. Hayvan polisleri varmış sanırım ya bana bir akıl verin gerçekten bir sürü yavru var burada ve aç kalmalarına göz yumamam beslemeyi bırakamam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Böylerini görünce duyuunca o kadar sinirleniyorum ki hayvan ya o sana ne zararı olabilir yemeğini verirsen yer suyunu verirsen içer tuvaletini yapar uyur.. bu olay bu hayvan gelip senin canına mı kast etti laf yapana kadar bi kap su koy vicdansız. Ya inş o kediye muhtaç olurlar ben ne diyim sen umursamamaya çalış patili dostlarımız aç kalmasın❤🐾
Benim de kedilerim var aynı zamanda sokakta gördüğüm kediden de mamayı esirgemem su zaten öyle31 Yorumla- Soran+1 yıl
Ellerine sağlık, bunlar muhtaç neden iki avuç mamaya laf ediyor bu gereksizler anlamıyorum işte
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Merhaba bizim binada da kedi besleniyordu ben de çok rahatsız oluyordum. Çünkü beni küçükken kedi tırmaladı ve kuduz aşısı oldum. Şimdi de küçüklükten kalan bir korku olarak kedilerden çok korkuyorum. Bunu yaşamayan anlayamaz. Bizim binada kedi besledikleri için kediler hep bina kapısında duruyordu. Kaç defa babamı arayıp baba kapıda kedi var lütfen aşağı gelip beni alabilir misin dedim. Ayrıca arabaların üstüne çıkıp çiziyor ve arabayı satarken bu araba fiyatını düşürüyor. Şimdi bu hayvan düşmanlığı değil. Ben kedi sevmiyorum ama zarar verilmesini de asla desteklemiyorum. Tabii ki hiçbir hayvanın aç kalmasını istemem ama buna ortak bir çözüm bulunmalı. Sonuç olarak ben o eve para verip alıyorum ve bahçede kedi beslenmesi benim konfor alanımı düşürüyor. Ben buna orta yol bulmayı çok isterim. Siz ne önerirsiniz?
00 Yorumla
- +1 yıl
İnsanlar o kadar bencil ve sevgisizki. Senin o özenle besledigin ve bakarken mutlu olduğun canlıları öldürüyorlar. Hemde canice. Mamalarına zehir atiyorlar, çuvallara doldurup suya atıyorlar, sopayla döverek olduruyorlar. Sen güzel kalmış bir insansın onlar arasında ve doğru bildiğin şeyi yapmaya devam et. Yine problem olursa pati koruyuculari gibi dernekler var. Onlar ile iletişime geçip fikir alışverişi yapabilirsin. Eminim bir şeyler yapacaklardır.
10 Yorumla
Allah sizden razı olsun çok güzel yaptığınız iş. Ancak İstemeyen insanlar şikayet ettiğinde haklı oluyorlar. Ayrıca sıkıntısı olmayan insanlar çocuklukta bazı durumlardan dolayı yetişkinlikte de korkmaya başlıyor.
Yani davranış olarak haklısınız. Maalesef toplum noktasında bakınca haksız duruma düşüyorsunuz.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
42Cevap
Bu afişlerden internet kafeden çıkarıp asabilirsiniz , belki yararı olur, bende çevremde duyarsız insanlar görüyorum, zarar vermek isteyen , öyle bir olaya şahit olursanız videoya kaydedin, hayvansever gruplarda sosyal medyada veya haber ihbar hatlarına gönderin, bilgileriniz paylaşılmadan da yapabilirsiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
İslam dinimize göre hayvanlara da merhametli ve şefkatli olmak, iyilik etmek gerekir. Peygamber efendimiz merhametli olmayan imanlı olmaz, buyurunca, oradakiler, (Ya Resulallah, hepimiz merhametliyiz) dediklerinde, (Yalnız insanlara değil, bütün mahlukata merhametli olmak gerekir) buyurdu. Merhametli olmayan imanlı olmaz, sözünün olduğu bir afişte mevcut çıkartıp asabilirsin bu yasalarla birlikte belki caydırıcılığı olur
Valla bu kavgadan senelerdir bende bıktım. Vicdanı yok bazı insanların. O hayvan açken susuzken evlerinde rahat oturabilen insanları cidden anlamıyorum nasıl bir yapıya sahipler. Şimdiye kadar 30dan fazla kedi besledim büyüttüm 10-15 tanesini sahiplendirdim. Kendime yapmadığım masrafları onlara yaptım. Ben çok verdim bunun kavgasını hala veriyorum. Taviz verme kabul etme söyledikleri şeyleri. Konuşmadığım insanlar dahi var bu kedi köpek yüzünden. Aynen bakmaya devam et. Yaptığın suç değil sana kimse bir yaptırım yapamaz.
10 YorumlaYaptığın çok iyi bir şey ancak kavga etmeden çözmen gerek. Zeki de birisin bak çözmek için adımlar atıyorsun, buraya açtığın konu da bir çözüm arayışı. Bu işi kavga etmeden kimsenin ve kendi canını sıkmadan, hayvanlara da bir zararı dokunmadan çözmen gerekiyor. Bina sakinlerinin görebileceği yerlere afiş asmak güzel fikir, yorumlarda gördüm. Ayrıca Uzman görüşü paylaşılmış konuda çok değerli, dikkate al. Gerekirse kapların yerini değiştir. Bina sakinlerinden izin al neyse işte çöz bu işi, hayvanlar da mağdur olmasın kimsenin de canı sıkılmasın. Kolay gelsin
00 YorumlaBu tartışma bana çok anlamsız geldi. Bir kere kediler zaten toprağa tuvaletini yapar, apartmana değil. Sadece 'burası benim mahallem' demek için bir kere bulunduğu ortamı pisletir o kadar. Ki bu da diğer kedileri oradan uzak tutmak için olur.
Onun dışında mamayı, barınmayı, tuvaleti vs her şeyi sen sağlıyorsan onları ilgilendiren şey nedir tam olarak? Ya da bundan rahatsız olanlardan para topla ve mama, kum gibi şeyleri onların parasıyla al. Yerini de değiştirirsin ☾10 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlar her yerde var. vicdandan yoksunlar. İyilik yapacaklar diye ödleri kopar, başkasının yaptığı iyiliğe de engel olmaya çalışırlar. Başın belaya girmemesi için muhatap olma, görünce yolunu değiştir ama hayvanları beslemekten de asla vazgeçme.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayvan polisi var evet eğer sana zarar vermezlerse o hayvanlardan çıkarırlar hırslarını eğer mümkün se başka bi yer e nakil yap elinden geliyorsa ćünki bu pislikler sevap günah dan anlamazlar kendilerinden başka birini düşünmeyen sokaktaki canı düşünmez
00 Yorumla - +1 yıl
O pisliklerden her yerde var buradada var haytap, a falan başvur yaptıkları adli bir suç tarım orman müdürlüğüne başvur hayvanları koruma bakımı için gönüllü görevli kartı veriyorlar hem mama yardımı alıyorsun sana mama kapları ve kedi evi veriyorlar devlet görevlisi gibi bir şey oluyorsun. Yiyorsa o zaman kavga etsinler. Hepsi hakkında tutanak tutup adliyeye sevk edebilme hakkı elde ediyorsun
00 Yorumla O kavga edenler insan mı be? Ayıp ya. Devam edin sonuna kadar arkanızdayız. Bir şeyde olursa bana da yazın her türlü destek olurum. Kedi kadar temiz hayvan mı var kurban olsunlar onlara. Onlarda yem koysun. Biraz işe yarasınlar. İnsan olsunlar yeter cidden. size de helal olsun. Allah razı olsun.
00 Yorumlahayvan sevginizi takdir ediyorum. fakat medeni ülkelerde sokakta evcil hayvan olmaz (nadiren sahipleri tarafından terkedilenler dışında). hiç göremezsiniz. sahipleri tarafından terkedilen olursa, bulunduğunda sığınağa götürülüp, sahiplendirilmeye çalışılır.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biraz haksızlık apartmanda yaşayanlar biraz da haklı yaptığınız iyi bişey bir başka yerde yapın orada oturan bi siz değilsiniz tek size ait bir yer değil oraya sürü gibi gelip kirletip o şekilde bırakmak ve sürekli devam etmek sadece sana ait miş gibi kullanmak haksızlık tabi başka bir alanda yapın
00 Yorumla - +1 yıl
Dünya pislik için de bi kedi topragi pisletmis cok mu? Sokaklar kedilerin, kopeklerin vs yasam alanidir istedigini istedikleri gibi yaparlar. Rahatsiz olanlar kedi dilini ogrensin gitsin onlardan rica etsin madem. Ben de kedi, kopege cok dokunamam tedirgin olurum ama bu tarz olarlara da sinir oluyorum
11 Yorumla- Soran+1 yıl
asla beslemekten vazgeçmicem hep böyle yapıyorlar bunlar onlar için tek sorun kedilerin beslenmesi zaten 🤗
Besleyeceğine Hayvan Barınağına götür,. Boşuna Evi falan hatta kedileri severim, Ama tüylerine nasıl bakarsın ona şaşırdım. Aklın varsa Hatvan Barınağına götür, Bunca paraların kedi için gidiyor yazık!:(
01 YorumlaÇözüm odaklı bir millet değiliz maalesef. Herkes kendi derdine düşmüş size kolaylıklar dilerim ben de koyduğum her su ve mama kabı ertesi günü yerinde olmuyor maalesef yerini değiştirmeniz gerekebilir.
00 Yorumla- +1 yıl
3 gün önce mama aldım kabıyla birlikte kendi kapımın önüne koydum 10 dakika sonra camdan bakayım dedim yemişler mi yiyorlar mı diye kabıyla beraber mama yok kesin biri aldı çöpe attı
02 Yorumla- Soran+1 yıl
allah belasını versin hepsinin elleri kırılsın
- +1 yıl
Amin. Madem beslemiyorsun besleyene saygın olsun pis insanlar
Apart. Toplu yaşama kuralları toplum kuralları vs. Bunlara uyulmalıdır. Aşırı duyarlılık başa bela bazen sokak hayvanları koruma dernekleri var devlet destekli bölgede olanı araştır ara ilgilenirler
00 YorumlaBu kadar çok kediye bakmak normal değil kaldı ki kedilerin tüyleri ve dışkıları kansere sebep olur hijyen açısından ben de doğru bulmuyorum bu tür davranışları...
04 Yorumla- +1 yıl
Sen bi hemcinslerine bak hayvanlar insanlardan bin kat iyi erkekler once bi insan olun siz
- +1 yıl
Sizde kansere sebep oluyosunuz
- +1 yıl
Merak etme
- +1 yıl
Stresinizi çekmekten bizde oyle oluyoruz
Bu tür insanlardan çok fazla ve maalesef bitmiyorlar. Biraz düşünme yetileri olsa o hayvanların topraktan başka yere tuvalet yapmayacaklarını, sizin koyduğunuz yiyeceklerle alakası olmadığını anlayabilirdi. Beslemenin yasal hakkınız olduğunu, suç teşkil etmediğini anlatabilirsiniz. Yine aynı şekilde devam ederlerse polis çağırarak onlardan dinlemelerine yardımcı olabilirsiniz. Umarım sıkıntısız çözersiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlara acımayandan her şey beklerim hayvana acımayan her şey yapar her haltı yapar gaddar insandan korkacaksın öylelerinin dilini keseceksin ki açım diyememeyi birilerine muhtaç olmayı öğrensin
10 Yorumla - +1 yıl
ayy ya çok. buyuk hayır işliyorsunuz. Bence burada polis cagiradabilirler siz haklı cikarsiniz. Kediler temiz asla orta yere pislemez gizlerler hep sokak kedi dolu kedinin pisliginin hesabini size soramazlar bence siz devam edin hic muhatap olmayın sorun oluyorsa cagirsinlar polisi. bahaneleri kedi bkuysa sen haklı cikarsn zaten
00 Yorumla Yapacağın tek şey onları beslemeye devam etmek, öyle boş boş konuşanlara aldırma. Duymamazlıktan gelse hatta yapabiliyorsan başına bildir
05 Yorumla- Soran+1 yıl
abla zaten beslemeyi asla bırakmam onları istediklerini desinler vazgeçirtemezler, kokudan duramıyormuş hanfendiler de işte
- Soran+1 yıl
o kadar toz toprağa astımı tutmuyo kediye tutuyo dkskdkd
- Soran+1 yıl
dmalfmslfkskf ya dmsşfşsmflsdşldkf 😅😅
kedi pisletse gomer zaten onlarin cocuklari pislemis olmasin
11 Yorumla- Soran+1 yıl
herşeyi bekliyorum onlardan artık
- +1 yıl
Sen beslemeye devam et problem çıkartırlarsa Problem oluruz onlara
14 Yorumla- Soran+1 yıl
asla bırakmam beslemeyi benim bebeklerinin yediği mamaya göz dikenler muhtaç kalsın o mamaya hepsi
- +1 yıl
Eğer sıkıntı olursa hallederiz kral
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Hiç bir şey, kavgaya kavgayla karşılık vermemelisiniz? Hayvan sevgisi de dahil yaşamı sevmeyi bırakmamalısınız.
00 Yorumla Bence en başta onlarında iznini alsaydınız bu kadar büyümeyebilirdi. Onlarla konuşmayı denemek en iyisi olacak gibi
00 Yorumla- +1 yıl
takmamalisin. eğer çok takiliyorsan da önlerine kemik at. ne istiyorlar hayvanlardan ya
01 Yorumla- Soran+1 yıl
takıntılı ahmaklar işte takmıyorum hiçbir sekilde engelleyemezler kanun yasa var şikayet edince bile bisi yapamazlar
- +1 yıl
Şaka gibi insanlar daha çok destek olucaklarına bide şikayet ediyorlar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
kedilerin yediği iki üç mama gözlerine geliyor abla işte geri kafalılar sözde moderniz diye geçiniyor andaval sürüsü
- +1 yıl
Bi kap mamayı mı çok görüyorlar yazık gerçekten biizm evin bahçesine kediler için buzluktan su koyardık sıcak su içmesinler diye insanların içi kötü
kavga etmeniz oldukça normal ama çok takma bence o şahsı veya şahısları
08 Yorumla- Soran+1 yıl
ama sürekli rahatsız ediyorlar artık kokuda koku bilmem ne
- Soran+1 yıl
anladım beslemeye devam o zamannn
- Soran+1 yıl
bir kere ettiler kağıt çıkartıp karışamazsınız demişlerdi dmskdj
- Soran+1 yıl
kanun yasa çıktı beslenmesi engellenemez diye o yüzden kimse gelip bir şey yapamaz koyduğum mama kaplarının yerleri belli çünkü temiz yerlerde
Sen muhteşem bir insansın bırak kavga edebildikleri kadar etsinler hiç kimseleri takma kedileri yalnız bırakma 😊
00 YorumlaHayvan sevinci içten gelen birseydir çok severim bende mıncıklıyarak sevmesem iyi olacak ama zarar veriyorlar bazen:) bence hayvanlar la ilgilenirken çok huzurluyum sende devam et aldırış etme kimseye
10 Yorumlaİstemeyen insanlarada rahatsızlık vermemelisin.
00 Yorumla- +1 yıl
Beslediğin kedileri sal üstlerine tut kızım tut kızım de bakim birdaha laf edeceklermi kanka
00 Yorumla - +1 yıl
Bende sokak köpeklerini besliyorum kavga edenleri göster çekil aradan üzerine kan sıçramasın
00 Yorumla - +1 yıl
Bildiğin dogrudan şaşma.. isteyen istediği kadar kavga etsin.. senin yaptığın güzel bişi👏👏👏👏
00 Yorumla - +1 yıl
Ne hayvan polisi öyle bir şey yok
Sizi keklemisler
Polise verin çok rahatsız ediyirlarsa00 Yorumla Kanka sen en iyisini yapıyorsun ben olsamda bana yapsınlar bir laf bakalım
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Şimdik sen besledikce kedi nüfusu articak arttıkça sorun oluşturmaya başlayicak aç birak demiyorum ama beslenicek yer var bide beslenilmicek yer var bir şikayet geliyosa boşuna gelmiyodur hayvan düşmanı olarak algılanmamali düzenli olarak gidip bir parktaki kedileri besleyebilirsin vesaire
00 Yorumla - +1 yıl
Daha çok beslemelisin, iki bencil insan yuzunden hayvanlar aç kalmamalı
01 Yorumla- +1 yıl
Sende o hayvanların Bokunun kokusunu çeksen perfect (iki bencil insan) 😄
Onlara söyle gelirsem analarını severim onların hem de yakından
00 Yorumla- +1 yıl
öyle tiplerle çok kavga ettim bende ağzının payını iyi vereceksin insanların yaptığı bütün pislikleri anlatıp bende sizin çöplerinizi ya da suratınıza görmek zorunda değilim diye çenelerini kapatıcaksın çok istiyorsa hayvan olmayan yere taşınsın
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet kendileri görseniz çöpü bile düzgün dökemeyen insanlar, astımım diyor fakat kapısının önü yeni kazılmış toz toprak dolu astımı ona tutmuyor kediye tutuyor dmskfşdş
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kendi bebekleri veya çocukları olsa her türlü pisliğine razı olurlar.
00 Yorumla Hayvanlar zararsız hele de kediler can! l insanlar yüzünden iyi niyetiniz kötüleniyor bosverin siz devam edin etrafinizdakiler hayvanların değerini bilmiyor
00 Yorumla- 11 ay
Başka birinden rica edip ona koydurtabilirsiniz para yine sizden çıkcak yine dö uçaklar ama başkası gerçek pek bir sorun yok
00 Yorumla - +1 yıl
boş ver kimseyi umursama besle geç besle geç gerekirse onlarada 1 2 kilo köpek maması al kıskanıyorlar galiba 😁😁
00 Yorumla - +1 yıl
Kimki kavga ediyor iletimi kes konuşma kalbinde hayvan sevgisi olmayan birisinen uzak durmak gerekir...
00 Yorumla boş ver beslemeye devam edin bi şey derlerse de duymamazlıktan gelin.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
saldırıyorlar vahşiler gibi modernlermiş hanfendiler nasıl besleriz diye 😅
onlarıda besle yazık değil mi o hayvanlarada hep kedimi besliyiceksin birazda köpek besle
00 Yorumla- +1 yıl
Beslemeye devam et istedikleri kadar kavga etsinler onlara kulaklarını kapa
00 Yorumla Hayvan sevgisi yok demek onlarda sen işine bak boş ver onları
00 Yorumla- +1 yıl
besle ablacım ya onun kaşıntısı vardır ondan cavlıyordur
00 Yorumla - +1 yıl
Abi insanlar neye karışıcağınla şaşırdı devam et sen
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bnde aynı durumu yaşıyorum çok seviyorum kedileri ama yapacak bişi yok besliyorum kim ne derse desin umurumda değil
00 Yorumla - +1 yıl
Ya bırak şu hayvan düşmanlarını yitakma
02 Yorumla- Soran+1 yıl
kapları bile atıyorlar karaktersizler
- +1 yıl
sende kap koyma dök yere pisliğini onlar çeksin
- +1 yıl
İnsanlar aptal kendinden başka kimseyi düşünmez
00 Yorumla Bı konuda diyecek bişe yok cahil insanlar saolsun
00 YorumlaKedileri besleyebilecegun uygun bir yer bul
00 YorumlaAldiriz etme devam et
00 Yorumla- +1 yıl
Videoya al sosyal medyaya at
00 Yorumla - +1 yıl
İzmirdeysen adres ver, döveriz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
maalesef hataydayım...
Beslemeye devam etmelisin..
10 Yorumlahadi ordan et annen olsada hayvanlar daha önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Sokak kedilerini beslediğim için benimle kavga ediyorlar, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Başkasının apartmanına mama koymak ne yazık ki işgal olayına girdiği için bir sorun. Siz apartmandan birileriyle anlaşıp "ben mama getirsem size ve siz sabahları kedilerin mama yedikleri koysanız " deseniz aslında bir sorun çıkmaz. çünkü apartmandan birinin apartman bahçesinde kedi beslemesi ile apartmanla alakası olmayan birinin apartman bahçesinde kedi beslemesi arasında ciddi fark var.
Bu teklifinizi kabul edecek mutlaka pati sevenler çıkacaktır diye umut ediyorum. Aksi halde apartmandan birilerinin polise ihbar etmeleri ve izinsiz bahçemize giriyorlar demesi bile bir şikayet konusu olup, ceza alabilirsiniz.
İnsanoğlu olarak ne yazık ki vicdansız yaratıklarız. Kedi köpeğin yaşam alanlarını hemen hemen tamamiyle daraltıp sonrada orada çok kedi var, burada çok köpek vardı halen şikayette bulunuyoruz.
Umarım karşınıza hayvan sever kişiler çıkar ve bu sorun sıkıntıları aşarsınız.
Teşekkürler, sokakta hiç kimse kabul etmediği için burada yaşamayan iki ailenin izinli bir şekilde kapı önlerine mama kaplarına koyuyoruz. Senede bir gelirler ve geldiklerinde tekrar tekrar sorarız helallikte isteriz onayı olduğu için sorunsuz koymaya beslemeye devam ediyoruz
insanlar hayvanların yerini işgal ederken sorun olmuyorsa bunda da sorun olmaz