Öncelikle merhaba, biz annemle 5 senedir sokaktaki kedileri besliyoruz. Kedilerin kapları fix sabit yerde bir evin önünde ev sahibi burada yaşamadığı için her iki evden de izin aldık. Biz mama koyup beslediğimiz için herkes bizimle kavga ediyor. Buradaki bebekler de görseniz o kadar akıllılar ki bazen erkekler kavga ediyor o kadar. Sorun şu, bizim mama koymamız sorun sebebi ise bahçeli apartmanların kumuna toprağına pisletmeleriymiş. Ya ben o mamayı başka yere koysamda o kedi tekrar lavabosu gelince yapacak tabii ki. Yerini değiştirmekte istemiyorum başka sokaktanda bir çok kediler geliyor yemek yemeye. Bu olaylar aşırı canımı sıkıyor bildiğiniz balkondan aşağıya kavga ediyoruz. Hayvan polisleri varmış sanırım ya bana bir akıl verin gerçekten bir sürü yavru var burada ve aç kalmalarına göz yumamam beslemeyi bırakamam.
Sokak kedilerini beslediğim için benimle kavga ediyorlar, ne yapmalıyım?

Merhabalar,
Başkasının apartmanına mama koymak ne yazık ki işgal olayına girdiği için bir sorun. Siz apartmandan birileriyle anlaşıp "ben mama getirsem size ve siz sabahları kedilerin mama yedikleri koysanız " deseniz aslında bir sorun çıkmaz. çünkü apartmandan birinin apartman bahçesinde kedi beslemesi ile apartmanla alakası olmayan birinin apartman bahçesinde kedi beslemesi arasında ciddi fark var.
Bu teklifinizi kabul edecek mutlaka pati sevenler çıkacaktır diye umut ediyorum. Aksi halde apartmandan birilerinin polise ihbar etmeleri ve izinsiz bahçemize giriyorlar demesi bile bir şikayet konusu olup, ceza alabilirsiniz.
İnsanoğlu olarak ne yazık ki vicdansız yaratıklarız. Kedi köpeğin yaşam alanlarını hemen hemen tamamiyle daraltıp sonrada orada çok kedi var, burada çok köpek vardı halen şikayette bulunuyoruz.
Umarım karşınıza hayvan sever kişiler çıkar ve bu sorun sıkıntıları aşarsınız.
Teşekkürler, sokakta hiç kimse kabul etmediği için burada yaşamayan iki ailenin izinli bir şekilde kapı önlerine mama kaplarına koyuyoruz. Senede bir gelirler ve geldiklerinde tekrar tekrar sorarız helallikte isteriz onayı olduğu için sorunsuz koymaya beslemeye devam ediyoruz
insanlar hayvanların yerini işgal ederken sorun olmuyorsa bunda da sorun olmaz