selâm arkadaşlar been buna nasi bakicam ne vericem tuvaleti ısısı napicam kendime nasil alistiricam bilgi verir misiniz bide cinsini bilmiyorum sahibi bakamicakmis vazgecmisler bize verdiler
Selam arkadaşlar ben bu kediye nasi bakicam daha önce bakmadım yavru kedi?
kedikumu alın bir de yavru kediler için mama alın suyu koyun süt kedide diyare yapar diye okudum vermeseniz iyi olur keid kumuna nasıl alışacağı konusunda fikrim yok ama youtube bakmakta fayda var çok tatlı maşallah bir de bu tüy toplama ruloları var ondan alın kıyafetleriniz için
Kokusuz kedi kumu al kokulular kediler için zararlı ve kum kabı al kediler doğuştan kuma yapmaya alışıklar alışana kadar oraya buraya işeyip sıçabilir ama kısa sürede alışır emin ol sonra bir tane kedi taşıma kabı al en az 20 lira falanlar zaten kedişi ona koyup veterinere götürüp getirirsin hasta olduğunu gözlemlersen hemen veterinere götür bir de yavru kedi mamasıyla besle yaş mamayı ara sıra ver çünkü alışırlarsa diğer mamalardan yemezler ve diş sağlığı için de zararlı yaş mama
British shorthair ile tekir kırma gibi. Çok tatlı bir rengi var. Öncelikle sakın süt verme. Su maması hep olsun bir de kum. Aşılarını kesinlikle yaptır.