Kapimin önünden gi̇tmeyen kedi̇?

Selamlar arkadaşlar. Size aylardır yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz aylarda kapımın önüne bir kedi geldi, ve geliş o geliş. Hiçbir şekilde gitmiyor. Sürekli miyavlıyor, kapıyı tırmalıyor. Açtır diye süt verdim, su verdim hatta sırf onun için et alıp önüne bile koydum. Çiğ et yemeyince hafif pişirip verdim ama ona rağmen yemedi. Ne suyu içti ne de başka bir şey. Gece uyutmuyor, ve dışarı çıkmak istediğimde kapı aralandığı anda koşup eve giriyor. Çıkartana kadar canım çıkıyor vallahi. Hayır hayvan düşmanı da değilim, birkaç defa sahiplenmeyi bile düşündüm ama ne yazık ki kedi tüyüne alerjim var. Aile evindeyken bile sırf bu yüzden hayvan sahiplenmemiştik. Ve açıkçası ne yalan söyleyeyim bir hayvan sahiplenecek maddiyata da zamana da sahip değilim. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Kime sorsam bir çözüm bulamadı. Bu arada komşularım var, ama ne hikmetse benim evim dışında hiçbir kapıda durmuyor ya da kimsenin evine girmiyor. Üzülüyorum da doğrusu ama gerçekten imkanım yok. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
Kapimin önünden gi̇tmeyen kedi̇?