AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
kediler temiz hayvanlardır öpebilirsin sokak kedileride dahil bazı istisna yaralı pis olanlarından uzak dur öpme yani durumun varsada veteriner hekime götürebilirsin
Sokak Kedisi ise Kapabilir sin Ama ev kedisi İse temiz bakılırsa öpmen de Hiç sorun olmaz Yiaa Yerim ben onları o kadar masum sevimliler ki kediler Kendi kedim olsa öperim sarılırım
tüy dökmediği ve alerjin olamadığı sürece öpebilisin🐈😊
bir kedi bir köpekle yaşıyorum ve her gün fazlaca öpüyorum ve hâlâ hayattayım yani bence bir şey olmaz
Ben öptüm kokladım kucakladım kollarımı tırmalattırdım hala izleri durur ben yaşıyorum hala iyi ki yapmışım yine yaparım 😃
Çok içli dışlı olmamakta fayda var, ne kadar iç ve dış parwzitleri varsa dahi…
Yani iç ve dış oarazit haplarını ve damlalarını uygulasanız dahi fazla yaklaşmamakta fayda var demek istedim.
Bugün kucağıma aldım sarıldım inşallah bşr şey plmaz
Umarım…
hayır kapmazsın. ben öpüyorum bi de mıncık mıncık ediyorum rahat ediyorum 😅😂😍
Bende kedileri çok severim. Evcil kedilerde sıkıntı olmaz ancak sokak kedilerini öpmeyin.
Sokak kedilerini öpmeni pek tavsiye etmem. Ben de sıkıştırıp hunharca seviyorum 😅
Yani kapabilirsin..
Bizde kedi aldik yavru iki hafta sonra geliyor😍🙈
Bugün dayanamadım sarıldım sokak kedisine
Ayy o ne yapti cok tatlilar dimi...
Evet ama artık sevmeyeceğim onu etrafta göremeyince üzülüyorum
Yaaa bence sen kedi sahiplen gercekten cok tatlilar bebek gibiler sev sev doymuyor insan cunku
Şimdi sahiplenemem kendi evim olursa ancak ama belki de sahiplenmem ben sahiplenirsem kendi çocuğum gibi severim bu sefer ona bir şey olursa çok üzülürüm
Yaa oyle dusunme, sen sonucta elinden geldigince sevip cocugun gibi bakacaksan, olursa da bir sey nasip. Omurleri de zaten ne kadar olur bilmiyorum on 15 sene falan mi...
İşte bu yüzden ben kahrolurum ona en iyisi sokak kedilerini sevmek
Sen bilirsin tabi ama bu da olan bir sey sonucta, sadece kediler hayvanlar mi. Bizim icin de gecerli sonucta, bunun farkindayiz ne de olsa ama sen nasil istersen tabi...
Doğru aslında ben sevdiğim her şeyi haddinden çok seviyorum bu yüzden ben de zorlanıyorum aslında ama karakterim böyle
Sende kiskanclikta asiridir o zaman dimi. Iste bosuna demiyorlar, her seyin fazlasi zarardir diye - tadinda birakacasin her seyi...
Evet öyle aşırı hem de
O da iyi bir sey degil iste, insani bogar surekli baski icinde her hareketi sanki gozetleniyormus gibi ensende polis dolanir gibi yanlisini dogrunu arar gibi en sonunda da biktirir usandirir iste insani. Bence kurtulsan iyi olur bu durumdan...
Aynen maalesef 😔
Peki boyle olmanin sebebi ne. Yani atiyom sevgilin/kocan var iki sn karsi cins goz goze denk geldi hoooop senle degil onunla mi beraber olacak saniyorsununz birden bire yani kafanizda nasil bi dusunce senaryo geciyor ki...
Sana bir sır vereyim mi kızlar şimdiki zamanda tehlikeli iki cilve yapsa erkeğin aklı hemen kayar
Kedi nerde ya bulamıyorum 😔
Biliyorum ya hemen atliyorlar, hep erkekler kizlarin pesinden kosacak diye ogrendik ki tersi falan olunca bi ilgi gorunce kizlardan hosumuza gidiyor herhalde direkt sazan gibi atliyoz dusunemden.
Daha simdi bi soru sordum kizlarla icli disli olmayan birisi nasil kiz bulur diye, bende uzagim iste bu konulara ve bu dediginin de farkindayim o yuzden diyom acaba ben nerde nasil bulurum😅
yaa yuvasindadir onlar bakarlar baslarinin caresine😇
Yaa bence sen temiz kal yani böyle kal senin gibisini karşına çıkarır Allah
Kediyle resmen bağ kurdum yurt odasına alsam beni yurttan atarlar sevmek istiyorum ortalıktan kayboldu 😪
Amin inshallah da iste turkiyede olmayinca da sayimiz belli varsa cikar anca sanki. O yuzden aklimda son zamandir memleketten bulmak var gibi ama sonrada simdiki gencelerde hep yurtdisi hayali var kullanmak icin falan yaparsa o da iste kotu yani bide bununla mi ugrasacam polis gibi sorgularcasina gozetlemeler davranislarini falan...
Yurtta mi kaliyon. Bu saatte mi sevmek istiyon knk, neden uyumuyorsun ki
Haklısın Allah yardımcın olsun bulursun inşallah acele etme önemli olan doğru kişiyi bulmak
Sahur yaptım uyuycam birazdan o aynı kediyi hep seviyorum ya sevemeyince üzüldüm kyk da kalıyorum
Hee Allah kabul etsin inshallah simdiden. Uyuyordur o da ya sabaha gorursun belki yat uyu dinlen bence😇
Ben de özeniyorum ama çok da gerek duymuyorum aslında pek de samimi bulmuyorum bu tarz ilişkileri çünkü birgün onun kolundalar bir gün onun hu ilişkilerdense yalnızlığı tercih ederim bir de ben şuna inanıyorum mesele ruh eşini bulmak onu bulduğunda herkesten farklı olduğunu hissedersin heyecan duyarsın seni de kutluyorum bu özelliğinden dolayı senin gibi erkek çok az erkeklerin çoğu 30 una kadar her şeyi yaşamış oluyor
Yok ozendigim oyle rasgele beraber olanlar degil. Hani evli olanlar olsun nisanli olanlar olsun, oyle bugun sevgili yarin degil olanlari degil. Bide bu ruh esi dedin sana bir sey anlatayim cok komik gelebilir ama bundan bir sene once burdan oyle birisini buldum. Valla goreceksin her seyimiz ayni, bi an dedim benim hayatimi baska birisi baska yerde mi yasiyor. Benim cocukluktan beri hep istedigim meslek onun da onun icin hazirlanmasi. Benim bi sene onceki okudugum bolumu tipkisinin aynisini onun da okumasi. Ben yorulup cikmak istedigimi soyledim zor gibi geldi falan, o da tipki aynisini dusunmus ama son anda devam etmeyi karar vermis. Kiz da bende bildigin sok ustune sok yasadik nasil olur dedik. En son dedi biz ruh esiyiz ben soyleyeyim sana diye. Ama burdan gitti baska isleri varmis yogundu ve burasi vaktini cok aliyormus (risale-i nur okuyordu). Iki seneye bitiyormus okulu da, dedi gelecem gene iki sene sonra falan ama bakalim iste, ne kadar soz verir gibi konussak da unutmamiz cok normal gibi goruyorum kos koca iki sene neler geliyor geciyor aklinda surekli bunun gecip dusunup hatirlamasi da bir sey sonucta…
İnşallah kavuşursunuz iyi bayramlar
Hadi bakalim hayirlisi. Sagol sana da😇
Çocukluğumdan beri kesim var 25 yaşındayım hep öptüm bir şey olmadı.. ama sokak keşişi öpme derim
Ben hep öpüyorum yillardir birsey olsaydi bana olurdu ama türlerinin ağzına kacmamasina dikkat et
Onu bilmem de kedileri gaza getirebilirsin
Nasıl yani
Dene ve gör
Denedim bir şey yapmadı sevgimden sıkıldı bir ara elimi ısırdı
İsırmakla kalmamalıydı
Çok mu seviyorsun kedileri poncik
Evett bugün bir tanesini aşırı dozda sevdiğim için bunaldı elimi ısırdı😄
Hehe
Kedicikler çok sevimliler
Ben de seviyorum ama uzaktan 😀
Onu sevmek için özel olarak dışarı çıkıyorum etrafta göremedim ben geçerken sanki ben burdayım der gibi miyav dedi iyi bi sevdim hala doyamadım benim evim olsaydı keşke sahiplenirdim onu siyah beyaz uysal bir kedi Beşiktaşlı yaratmış Allah 😁
Hehe
Minik kuşum da mı Beşiktaşli 😀😃
Ben gs ama bjklileri seviyorum
Hehe
Tam bir ponciksin
Ne okuyorsun sen minik kuşum
Sınıf öğretmenliği
Oysss
Merak ettim bak şimdi
Bu merhametli kalpli poncigi
Kimsin sen de çabuk 😀
Poncik
Ben kedilerin annesiyim
Hehe
Merak ettim ama ben merhametli poncigi
Kaç yaşındayım sence
21dwn büyük değilsin
23
Okulun bitti mi peki
Bitti mi poncik
Bayramın mübarek olsun
Sağolasın minik kuşum da
Neden cevap vermiyorsun soruma
Bu yaz bitiyor
Niye uyumuyorsun sen1
Uyudum
Uyandım bile 😀
Kedinin girmediği delik yok gene de sen bilirsin
Temizse öp tabi ne güzel
temiz bildigin hayvansa bisey olmaz
Ben de coookkkkk seviyorum
Hiç bişi olmaz aşılı ve temizse
Öpme sadece sev derim ben
Hep öpüyorum bir şey olmadı.
kediyi yıka kedinin dişini fırcala sonra öp 😊🙂
Tamam
Ben sokak kedilerini bile öpüyorum ki... 😊
abi sen kız kedilerimi öpüyon
Bütün sokak hayvanları benim canımdır...
sen Adamsın
Sokak kedileri adına sana teşekkür ederim
Tüm hayvanseverlere de ben teşekkür ederim.
Öp bişey olmaz
Kaparsin
Hayır
Bir şey olmaz
aşılarına dikkat et
Hiç bişi olmaz sokak kedisi hariç
Ebolavirüs kaparsın.
Gerçek mi
Gerçekten canım.
Eyvaah
Eyvah ya tabi eyvah.
Op gitsin