Muhabbet kuşumun ayağı kırıldı, ne yapacağım?

• Merhaba arkadaşlar. Daha yeni aldığım 2 tane muhabbet kuşum vardı dişi olan kafese yaklaştırmıyor yaklaşınca şiddetli ötüyordu erkek kuşta elimdeydi dişi kuş ötünce kendini korkudan yere attı tutamadım ayağını göğsüne doğru çekti bizde hemen ayağını tutup yavaşça çektik sonra kafesine koyduk eğer bişey varsa ayağını yormasın diye bi kaç gün sonra ailem topalladığını farketmiş ve ayağını inceledik hafiften morarmaya başlamış ve orta parmağının ordan kemik çıkıntısı gibi bişey vardı ayağını yumurta akı sabun karışımıyla sardık yaralara iyi gelir normalde 1 gün beklettik teramisin sürdüm ama fayda etmedi ayağındaki morluk geçti bu sefer bacağının üst tarafında kan toplanmış ve şiş duruyor bugün uçtu biraz ama fazla uçamıyor düşüyor sürekli elimde uyumak istiyor yemini suyu bizzat elimle veriyorum ama çok zayıfladı göğüs kemiği belirginleşti yürüyemiyor acı çekiyor veterinere götürmek istemedim daha önceki kuşum götürdükten bir gün sonra öldü ne yapacağımı bilmiyorum bu gidişle veterinere götüreceğim ama kuşlardan anladıklarını düşünmüyorum fikri olan lütfen acil paylaşsın yavrum çok kötü durumda
Muhabbet kuşumun ayağı kırıldı, ne yapacağım?