Gördüğüm kadarı ile herkes kedi, kuş, köpek paylaşıyor benim keyif aldığım şey ise bu küçük ama güzel dünyam Akvaryum 7 aylık olup tropical bir akvaryum içinde 13 çeşit bitki ve Kızlar Bir yosun mevcut high tech' sınıfına giriyor var mı sizinde böyle halayinizdeki akvaryum
Akvaryumları severim hem hayvanları sevdiğim için hem de akvaryumlar evde de gerçekten harika bir dekorasyon ürünü olabiliyor küçükken hep büyük bir akvaryumum olsun istemişimdir belki ilerde olabilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle hocam görsel olarak çok güzel bir şöleni var umarım hayalindeki güzel akvaryuma kavuşursun
6 7 sene kadar balıkla uğraştım suyu yemi bakımı çok zor iş şimdi kedi ve muhabbet kuşum var ama balık ayrı bir tutku Not: balık bakmak için çılgın elektrik faturaları göze almak lazim
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında çok faturaya yansıtmıyor bende motor 15w elektirik tüketiyor aydınlatmayı da güzel kullanırsak yüksek fatura gelmez diye düşünüyorum ama eskisinden tabiki pahalı faturalar, su işi de biraz sorun yaşadığım yerin su kalitesi berbat arıtma ro su kullanmak zorunda kalıyorum her türlü masraflı bir hobi 😁
babam bi duvarı boydan boya akvaryum yaptırmıştı bir ara. evet emekli delirmecesi. görsel şölen var mıydı, bence hayır. mutsuzlardı ve ağlıyorlardı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha hayalimdir benimde inşallah atanır ise başlar isem evime yaptıracağım ilk şey duvarın için akvaryum, baban heves yapmış bence çok güzel bu da böyle bir hobi 😄