Selam arkadaşlar..Tam bir kedi severim. Daha doğrusu öncelikle hayvan severim.. İmkanım oldukça, şartlarım elverdikce evimde kedi dostlarıma bakıyorum. 3. kedi misafirimi yeni sahiplendik.
Annesinin adı KREMA imiş. Bende ona 'şimdilik' LATTE ismini uygun gördüm.Yavru kedim bir İskoç kedisi. Cinsi Scottish fold lynx point.. Latte iyi gibi ama sizin isim. onerilerinizi de almak istedim. Uysal, sakin ve oyuncu bir kedi.
Öncelikle: Bu kediler zaten doğaları gereği çok uysallardır. İsim önerisi olarak Latte hoş ama ben her zaman Türk isimleri verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ee tabi Türk Kahvesi ismini verin de diyemem ama 😅 Latte de çok yakışmış ya. İnkar edemiciğim. Benim yerime de mıncırın keratayı 😌😅
Öncelikle kediniz çok minnoş benimde bir kızışım var adı Şeftali ve kendisi iran kedisi. Benim sizin kedinize benzer bir kedim olsaydı kesinlikle adını Oreo koyardım. Annesinin adı Krema ise çok uyumlu ve çok şirin dururdu 😊
Bu durumda ne denir. Allah bağışlasın 😂 İran kedisi çok ayrıcalıklı bir cins. Tatlı günler dilerim. bitlikte size.. 😊👍 İsim önerini dikkate alicam 🖐️🌺💜
Maşallah🧿 Çok sevimli ve tatlı bir kedicik Bence sizin gibi bir sahibi olduğu için ismi Şanslı olabilir. O kadar tatlı ki kediciğe bakınca aklıma hep tatlı şeyler geldi. Bal Çizkek Şekerpare Sütlaç Karamel