Arkadaşlar kedim Tahminen bir buçuk iki aya yakın bizde Bizim kedimiz ne çiftleşti hamile acaba Kaç haftaya kaç günde doğurur hiç bilmiyoruz veterinler demeyin 250 lira istediler
Tam net göremiyorum ama birkaç haftası var gibi. Ben de sokaktan hamile bir kedi sahiplenmiştim, evimde doğurdu. İştahsızlık, yorgunluk ve halsizlik, kendini aşırı sevdirme ve karnına masaj yaptırma isteği varsa dikkatli olun. Bu durumlarda doğumu çok yakın 😻
250 isteyebilirler böyle bir durumda. Neticede buda bir canli bir hamile kadinda 250 istediler gitmicez diyeiblirminisz. Bu kedi sizin ev hayvaniniza o zaman ona bakmaniz gerekir 250 isteseler bile bu durum hafife alincak bir durum degil.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle şunu söylemek istiyorum daha dün kanında herhangi bir hastalık falan var mı yok mu diye veterinere götürdük Çok şükür hiçbir şey yok durumumuz pek olmadığı halde 2000 TL tuttu O anda da elimizde yoktu veterinerde kabul etmedi o kadar baktığı halde öyle yani Bizim kedimiz olduğunu biz de biliyoruz Bilmem anlatabildim mi