Bebekken sahiplendiğim südüklü adında bir kedim vardı kış günü sahiplendiğim için kıyamadım evde büyüttüm evimiz müstakil Bahçeli neyse yaz geldi diye bahçede bıraktım geceleri sonra yan komşu jhan’ın bahçesine girip çıkmaya başlamış onlarda sokak kedisi sanıp 1 hafta evde beslemişler kapı kapı aradım ve buldum ama artık kedim çok değişmiş bir yabancı gibi davranıyor yemeğini yiyor uyuyor uyanınca kapıya gidip ağlıyor kapıyı açıncada hemen onların bahçesine gidiyor. Kendimi nasıl hatırlatırım tekrar nasıl sevdirebilirim ona
Allah'ım şunun bebekligne bak🐱🐱 ne kadar da sevimliymis 😍.. Soruna gelirsek de daha önce hiç kedi beslemedim fikrim yok maalesef. sadece kedini çok tatlı bulduğumu yazmak istedim.
10 tane kedim var ya nankör felan diyenlere itimat etmeyin 🤣 biraz salma biraz yaş mama felan ver stick ver dısarı az salma ağlasın oyna onunla vakit geçir
Yaş mamaya geçene kadar bahçedeydi kuru mamaya geçince komşuların bahçesine girmeye başladı zaten onların kedilerinin mamalarını yiyordu bahçede yaşıtı dişi bir kedi ve ondan bir yaş büyük bir dişi kedi daha var dişi aramıyor. İşaretleme nedir
Yani kızgınlık belirtisi işeyerek koku bırakır dişi kedi arar sen bence sadece kuru mama ver yaş mama verme eger kuru mamaya gidiyorsa gitmez orada oldugunu bildigi icin gidiyordur erkek kediler 15 gunde 1 kere ciftlesmek isterler kısırlastırmada yapabilirsin kacmasın gitmesin diye