Harry Potter da hagrid bir Ejderhayı yumurtasından çıkardığında aaa bakın annesini tanıdı demişti :) bende bu resmî görünce aklıma o sahne geldiği için söylemek istedim bu yüzden bence evet evlat edinsen annesi sayılırsın 🙏☝️😎 burada bir açıklama getireyim insani olarak bir bebeği doğurmak değil büyütüp her sıkıntısında yanında olup ona analık babalık etmek gerçek anne babalıktır bana göre ve günümüzde de geçmişte de bunun bir çok canlı örneklerine şahit olduk oluyoruz bundan dolayı sorunun cevabı evet :)
Bence güzel bir tecrübe olur senin için. Kaplumbağa bakımı kolaydır. Kuş gibidirler yerleri bellidir. Yalnız yanına bir tane daha bulman gerekebilir. Ona Akvaryum tankı lazım, güvenini kazanmadan eline almaman gerekir ısırabillir.
Güvenini sevdiği yiyecekleri vererek kazanabilirsin. Su kaplumbağası, alabalık, kurutulmuş kum karidesi, tatlı su levreği, dana eti ve dana kıyması, tavuk eti, marul, haşlanmış yumurta ve yumurta kabuğu gibi besinler ile beslendiği bilinir.
Benim arkadaşımında 'muhittin' isminde bir kaplumbağası var aynı şekilde düşünmüyor. 😃 Muhittin hep bir ninja kaplumbağa gibi kaçmaya çalışıyor fkdkdkd ama o da sana kalmış bişey tabi ister anası ol ister başka bişey. 😂
Kaplumbağaya dokunmak, salmonella kapmanıza sebep olur. Salmonella bakterisi deri kesiklerinden ve ağız yoluyla rahatlıkla bedene geçebilir. tifo, paratifo ve gıda zehirlenmesine yol açabilen, çubuksu, Gram-negatif bir enterobakteri cinsidir. Salmonella türleri hareketlidir (motildir), hidrojen sülfür üretirler.