Benim bugün kedim öldü, ismi "Kedi" Hayatımda hiç bu kadar sevgi dolu, hiç bu kadar beni sevdiğini hissettiğim biri olmamıştı. Umarım çok canın yanmamıştır, çok sevildin güzel Kedim.
Küçüklükten beri böyle yatarız bizde kedimle. Küçükken burnumu kapatsa bile tüğlerinin arasından nefes alırdım rahatını bozmazdım. Ama şimdi ağırlaştığı için nefes darlığı yaşıyorum. Bazen burnumu nefes alacak kadar çıkarıyorum. O oynayınca tekrar kapanıyor. İnatlaşıyoruz. Sonra minik bir ısırık alıyorum yüzüme ve kıpırdamıyorum xjwjsjej
Çok üzücü bir durum seni çok iyi anlıyorum daha önce yaşadım ben de. Ve 5 kedim daha var. Bu acıyı 5 kere daha yaşıcak olduğumu da biliyorum bazen aklıma geliyor deli ediyor bu😔😔 Canım Oscar'ım geldi aklıma şimdi 😥😥
Çok güzelsin kötü ruhlu kız Bizimde köpeğimiz vardı öldüğünde çok üzülmüştüm çok karakterli biri idi Ama yapacak bir şey bizde onlar gibi göçüp gidecez
O acının tarifi yok. Bir daha asla bakmayacağım dediğim her seferde yine kedi alıp baktım. Ve yaşım kadar kedim olmuştur. Kimi öldü kimi kayboldu. En son doğumunda bile katkım olan, ellerime doğan 3 tane 7 aylık yavrularımı kaybettim 1 ay oldu. Ellerimde doğup ellerimde büyüdüler. Başınız sağ olsun..
Bende kedi aşığıyım , evde yok besleme imkanım yok , ama bir sürü balık bakmıştım 3 tane de ispinoz kuşum vardı balıklarım melek oldu hepsinin mezarı var belli arada ziyaret ediyorum , iki kuşum da öldü yaşlanmıştı 8 yaşını doldurunca hayata gözlerini yumdular..
Şimdi tonton kuşum var , hayat hepimizin yavrusunu bağışlasın 🙏🏻
Bak sorun bana Necmi’yi hatırlattı. Bir kaç sene evvel bir su kaplumbağası almıştım. Bir sabah uyandığımda hareketsiz bir şekilde buldum Necmi’yi… ve üzgün bir şekilde gidip gömdüm hayatımın kısa bir bölümünde bana arkadaşlık eden Necmi’yi…
Daha sonrasında Necmi’yi aldığım pet shopa giderek sağlıklı bir kaplumbağanın aniden neden ölmüş olabileceğini sorduğumda şu yanıtı vermişlerdi “onlar kış uykusuna yatar”
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Üzüldüm bizin gız. İnsan bağlanınca gerçekten yokluğunu hissediyor. Bende golden'ı mı kaybettim. Bana neşe katan, bazen trip atan, isten gelince çıldıran hadi oynamayacak mıyız diye şaklabanlıklar yapardı. Ona ait makas, tarak gibi esyalari bir ihtiyaci olana ver unutman daha uzun surer yoksa..
Başın sağ olsun evet var martta 6 yaşına girecek bir Alman kurdu adı zero ben ona bişey oluşunu hayal edemezken senin kaybın gerçekten ağır, toprağı bol mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Benim Hera'da göçüp gitti bu diyardan. Zor gerçekten senden bir parça gömülüyor sonuç ta. Bir evlat bugün gözlerini dünyaya yumdu. Adına bir sigara yakacağım.
Bi ara bi kedim vardi kedileri normalde o kadar sevmem köpekleri daha çok seviyorum ama onunla bi bağ olmustu aramizda sokak kedisiydi sonra uzun sure ayri kaldik falan unuttu beni doğurmus yavrulari olmus oyle bide kuşum vardi oldu artik evde kuş bakilmasini sacma buluyorum zaten
@GamerGirl2919 ikisi de bebekti kedi 4 5 gunluktu biz sokakta ölmek üzere bulduk kusta 10 günlük yavru idi beraber büyüdüler ayrı kalınca seslerinden durulmuyor