Ben bu mahallemdeki kediyi ne yapacağım? Günde kaç sefer camıma işiyor. Elimde bezle geziyorum artık?

Ya mahallede bir erkek kedi var günde bin defa gidip gelip camıma işiyor. Camı siliyorum siliyorum işiyor. Ace döktüm, kolonya döktüm bana mısın demiyor. Bir de camda iz bırakıyor beyaz beyaz. Yakalarsam taş taşlarını meyve bıçağıyla kesivereceğim. Ben bu şerrrefsizi nasıl camdan uzak tutarım? Dişi kediler bir şey yapmıyor. Başka kediler sarman falan var onlar işemiyor öyle de bu pich işiyor. Kedileri seviyorum ama bu tam bir baş belası nasıl uzak tutarım camımdan?
Cama çıktım beni gördü elim belimde kızdığımı onu sevmediğimi biliyor karşı balkonun saksısının arkasından bana saklanarak bakıyor. Elimde bir şey vardı tam attım denk getiremedim. Bahçeye indi saIak SaIak sesler çıkarıyor bana. Döveceğim namussuzu. Şubattan beri çekiyorum yav. Korkuluk mu koyayım? Sapan yapıp daş mı çakayım ne? Ace sirke kolonya kar etmiyor. Bu Şerefsiz Şerafettin'i nasıl camdan uzak tutarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gözü kör, cabbar bir şey. Vücudunun bazı yerlerinde tüyleri yolunmuş. Yüzü bile bir tuhaf kedinin. Sevimli de değil. Tamam o da Allah'ın bir yarattığı o da evcil hayvan da bu resmen yeraltı mafya babaları gibi bir şey günde kaç sefer camıma işiyor. Leke bırakıyor. Geçen camı telle silmek zorunda kaldım.
Ben bu mahallemdeki kediyi ne yapacağım? Günde kaç sefer camıma işiyor. Elimde bezle geziyorum artık?