Cinsel Yaşam Kedim poposunu yaliyor neden? dilaraziyagil Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaslar tum vucudunu yaladiktan sonra poposunu da yaliyor neden? Kedim poposunu yaliyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendı temızlıgını bu sekılde yapıyorlar bu hamleler olası kedı durumlarıdır. Bunu yapmayan kedı yoktur ama cok ta ugrasıyorsa baska bır sebep aranabılır altında 0 0 Yorumla
metaverse Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bütün kediler böyle yapar, normal bir durum oyna devam. 1 0 Yorumla
dantert Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kendini temizliyor ilk önce poposunu silerse pislenir en son yapıyor oda benim çıkardığım mantık bu 0 0 Yorumla
parlayanbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seninkini mi yalasın ya bırak hayvanı sal bi sjsjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendı temızlıgını bu sekılde yapıyorlar bu hamleler olası kedı durumlarıdır. Bunu yapmayan kedı yoktur ama cok ta ugrasıyorsa baska bır sebep aranabılır altında
Bütün kediler böyle yapar, normal bir durum oyna devam.
Kendini temizliyor ilk önce poposunu silerse pislenir en son yapıyor oda benim çıkardığım mantık bu
Seninkini mi yalasın ya bırak hayvanı sal bi sjsjs
Temizliyo
Kim be
temizlik
Taharetleniyor