Kedim hasta yemek yemiyor?

Merhaba, kedim dün aniden nezle grip gibi bir şey oldu bugün veterinere götürdük ama maalesef 2 yerdede veteriner yoktu başka biryerdeymiş.
Şimdi az önce çarşıdan ona yaş mama aldım çok seviyor diye ama onu bile yemiyor ne yapıcam bilmiyorum dün geceden beri ağlıyorum artık ona bir şey olucak diye korkuyorum moralim aşırı bozuk yerinde duramayan yaramaz kedi bir günde maaf oldu ne yapabilirim arkadaşlar aranızda veteriner olan var mı? ya da tanıdığı olan yani veterinerler bir yerinde durmuyor birdaha götürme fırsatım kalmadı çünkü kaçıyor kaçıp gider diye korkuyorum yani nezle grip olduğu kesin ama hangi ilaçları vererek düzeltebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
alttaki insan birşeyi bilmeden hakaret eden insan gibi anlamayın 😡 eskiden balkonumuzda evi vardı orada yatıyordu kedim sonradan orada yatmamaya başladı odunluğa girdi orada yattı girincede bizde orada kalsin dedik oraya yastık filan koyduk kapısıda hep açık çıkabilsinler diye ayrıca dediğim gibi sana kombi var, yani nerenden çıkardın bilmiyorum ama hayvanı kimse zorla oraya kapatmadı. kendi isteği ile giriyor. Ve bana böyle bir şey yakıştırdığın için gerçekten üzüldüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar yeniden kedim iyileşti bir kaç gün önce, artık yemek yiyor zu içiyor oynuyor burnu açıldı yani kısacası iyileşti 🥰 herkese teşekkür ederim yorumlarınız bana kedime yardımcı olduğunuz için 🥰
Kedim hasta yemek yemiyor?