#nirhammm 🎯🎯🎯

İnternetten de baktığım kadarıyla kesin bir çözümü yokmuş maalesef köpeğin bağışıklık sistemi zayıflayınca maalesef kurtuluş zor. Yani ömrü bu kadarmış ölüm bir bahane en azından seninle güzel bir hayat geçirdi.
Bu yaşlarda 2 köpeğimde aynı hastalıktan öldüler veterinere götürdüm ama iş işten geçmişti. İlaç vs verdim 3 4 gün baktım kurtaramadık ne yazık ki.
Ben de 2 yavru kardeşi kaybettim bu hastalık yüzünden. Bu hastalığa yakalandığı zaman kurtulma ihtimali çok düşük demişti veteriner. Üzgünüm köpeğin için 🙏🙏
Teşekkürler 🌺
Yok ne yazık ki hayvanlarda genetik hastalıktan kurtulmak çok zor..
İnstagram da bir cok sayfayi takip ediyorum. maalesef gençlik hastalığına yakalanıp iyileşeni duymadım😔 keşke erken farketseydim diye kendinizi üzmeyin.
Cevap
7Cevap
Bu sene icinde ölen kedilerimin hepsi bu hastaliktan öldü. Ölüm orani yuzde 90'in ustunde. Zaten 6 kedimden 5'i öldü, 1'i yaşıyor. Yani sanmiyorum. Yakalandiktan sonra kurtulmasi epey zor, en iyi yontem hastalığa bastan yakalanmamasi.
Her yavru erken teşhis koyulsa da atlatamıyor maalesef birinciyi atlatıp ikinciyi atlatamayan var. Hiç yakalanmayan var. Tamamen takdiri ilahi.
Evet erken tespit her hastalıkta hayat kurtarır
Aşısını yapmamış mıydın nasıl yakalandı
Anladım böyle aşılar direkt alındığı gibi yapılmalı yavrulara
Hastayken yapmak hastalığı daha ağır geçirmesine sebep olabilir aşının türüne göre
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Başınız sağolsun
Başınız sağolsun 😔
Belkide kurtulurdu
Geçmiş olsun
Evet kurtulurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?