şuradan bence'mede beklerim arkadaşlar :)
Günlerimin çoğu şirkette geçiyor, bir evcil hayvan almayı düşünüyorum. Sizce ne alınabilir?
şuradan bence'mede beklerim arkadaşlar :)

ya açıkçası köpek almanı önermem, onu gezdirmen gerekebilir her gün günde iki kez tuvaleti için, ayrıca köpekler sahiplerine düşkün olurlar yalnız kaldıklarında ağlayabiliyorlar evde. sevmek istiyorum demeseydiniz kuş veya balık önerebilirdim , ama sevebileceğiniz bakımı kolay kediyi önerebilirim. ben kedi besledim kumunu değiştirdiğin sürece yemeğini önüne koyduğun sürece, ona biraz ilgini versen kedi için yeterli oluyor. ayrıca kedinin sana yaklaşıp mırlaması , sana sürtünüp sıcaklığını hissettirmesi gözlerine bakması çok güzel bir his. kediyi öneririm
Bu soğuk havada gönül isterdi ki hepsinin bir evi olsun ama kedi almanızı tavsiye ediyorum çoğu kedi hamile şu anda yavru kedi çok olur.
Bizim eski şirkette kedi de besliyorduk köpekte tabi şirkete göre değişiyor durum. :)
Demek ki Genel Müdürünüz hayvanlardan çok gelen müşterileri düşünüyor açıkçası çoğu şirket öyle bizim şirketteki herkes hayvanseverdi ondan sanırım. :) En azından balığa bir şey dememiş oda bir şey hayırlı olsun.
Kendin diyorsun günlerin çoğu şirkette geçiyor, bir hayvan dediğin ilgi ister sen yoksan kimden ilgi görecek. Tavsiyem alma. Hemde kendimden tanıyorum bu durumu bir kedim vardı az ilgileniyorum çoğu zaman evde değildim ne yapıyordu kedi ortalığı karıştırıyordu eve geldiğim de fena dağnıktı işini ortaya yapıyordu. Sana tavsiyem alma. Hangi zaman zamanın çoğunu evde geçirirsin ozaman al bir hayvan. Yinede sana kalmış.
köpek al derdim normalde de sen bol bol çalışıyor muşsun galiba kedi alabilirsin ya da husky cinsi bir köpek düşünebilirsin zira diğerlerine nazaran daha bağımsız bir köpektir (ama mobilya kemirme veya uluma gibi huyları olabilir yavruluktan alıştırılmalı)
ben de de alman kurdu var evet çok tüy döküyo ama ne diyelim gülü seven dikenine katlanıyor bizim evde 6 yıldır gün aşı elektrik süpürgesi çalışır.
valla kurtarcak bişey yok sevince dikeniyle seviyorsun o artık benim canım kanım küçük kardeşim isterse evin içinden geçsin yine de bırakamayız (sen bırak dedin diye demiyorum yanlış anlama) ama tabi daha az tüy dökse bir de diğer köpeklere saldırmayı bıraksa çok süper olur (izin vermiyorum tabi ama bu denemeyeceği anlamına gelmiyor, seri katil yav)
knk husky olduğuna emin misin senin kinin zira husky dediğin traş ettirildiğini ilk kez duyuyorum (bi de minimal tiplerden demişsin de küçük husky diye bişey yok ki) benim dediğim hani böyle siyah beyaz kürklü kurda benzeyen mavi gözlü köpekler var ya o.
usta husky ile kırmadır o zaman çünkü senin husky dediğin köpek alman kurdundan azcık kısa o kadar.
Cevap
28Cevap
günlerinin çoğu şirkette geçiyorsa evcil hayvan almayı nasıl düşünebiliyorsun, ilgiye, sevgiye, bakıma ihtiyacı olacak, senin mesai bitimlerinin dinlendirici oyuncağı değil hiçbiri.
pekiii, belirtmemişsin ama
Kedi olabilir en azından müşteriler kormaz
Bana arkadaşım Kangal gönderdi çiftliğe götürene kadar 2gün dünyanda kaldı bazı müşteriler çekindi haklı olarak bazılarında çok sevdi tabi bugünde çiftliğe gönderdim
Şirket seninse kedi olur bence değilse arkadaşların patronun ne der ona göre bi karar verilebilir
Kedi ya da köpek al bence kuştan yana değilim hiç insan eve gelince kendisini bekleyen oynamak isteyen ilgilenen bir can daha güzel oluyor.. Benim de minnoşum var şımarık şımarık dolaşıyor ortalıkta 🙃
Bu soğuk havada gönül isterdi ki hepsinin bir evi olsun ama kedi almanızı tavsiye ediyorum çoğu kedi hamile şu anda yavru kedi çok olur.
Bence almamalısın günlerinin çoğunun evde geçmediğini söylüyorsun sahipleneceğin kuzucuk evde sıkılır ve oldukça fazla ilgiye bakıma ihtiyaçları var
muhabbet kuşu sen çok yanında kalamasan bile eşi ile zaman geçirir ve strese girmez hem de çok güzel ötüyorlar
Kedi olabilir ama çok bebekken olmaz ağlar evde tek kalınca daha 6aylıktan büyük bi kedi besleyebilirsin sama satın alma sahiplen :*
Şirket kurallarına göre seçim yapmalisniz köpek alırsanız hem havlaması ve büyüyecek bir hayvan olduğu için sıkıntı olabilir ben tavşan bakıyorum sessiz bir hayvan dışkı ihtiyacını sadece belirlediği 1 yere yapar başka hiç bir yere yapmaz boyut olarakta küçüktür tavsiye ederim
Evcil hayvan akvaryumda balıktan başkasını onaylamam. Kediydi, kopekti derken wc ihtyaçlarını istedikleri yere yapıyorlar, kıl, tüğü, ıvır zıvır uğraşılmaz.. Bunlarla zaman kaybetme, pişman olup kime hediye ederim derdine düşersin..
Benim kişisel görüşüm bir kedi sahiplenin, ofisiniz kapalı bir ortam olduğu için uygundur. Bahçeli bir ofis ise köpek de olabilir. ☺️ 🐈
Kedi. 3 kedim var günde 10 saat şirketteyim. Keyifleri yerinde 😀
Rakun al. Temiz ve çok akıllı bir hayvandır ofiside dağıtmaz. Çift alırsan daha iyi olur.
Al bi kedi, uyur zaten o tüm gün
Kediş alabilirsin hatta belki 2 kedi bile alabilirsin emin ol 1 kediden daha zor olmuyo arkadaş olurlar hem sana hem kendilerine
İş yerinde mi bakacaksın dhjzjzjz
Eğer evde olamayacaksan hiç hayvan alma.
Ahahahhahahaha sesli güldüm layn 😃
Balık olur masaya kuş olur maroş neden olmasın 😃😃
Bence marşo ve efulö bizi karızmayı ciziyor normale mi dönsek efulim bunu sevmedi 😒
Eyvallah kraaall 😂✋
Ya sana en yakın hangisi geliyorsa ama köpek gerçekten çok dost canlısı ve oldukça akıllı hayvanlar köpek düşünebilirsin
Kedii. koopeek, baliiik, kuuus.
Miyawww, Hav hav, Blub blub, Cik cik
Kedi harika bi secm bence. Kopekde alina bilr ama kopek gezdrmek ve saire var. Ama kedi oyle değil
Kedi en guzel bakması kolay.. Ama para verip alma sahiplen lütfen..
Bence alma günün çoğu şirkete ise almanı tavsiye etmem çünkü hayvan sevgi ister yalnız bırakırsan depresyona girer
Bence de ama onu da yalnız bırakmayın
aldığınız evcil hayvan evde yanlız kalacaksa almamanız daha iyi olur
25 değilde 35 gibisin.
kedi. hem bakımı kolay, hem de daha uysal
Tavşan veya bukelemun
Kedim ve köpeğim var çok iyi anlaşıyorlar alıştırırsanız alabilirsiniz
Maalesef. Özellikle de evde yalnız kalacaksa olmaz.
Evcil bir erkek alabilirsin 🥰 Cüzdan olarak kullanılabiliyor
Köpek alma harammış. Ama alırsan yiyebilirsin, sıkıntı çıkmaz
bence hayvan alacağına sokak hayvaninı al sahiplen ve şirketine bereket gelir
Kedi en mantıklisi çok zararı yok iki oyna geri kalan zaman hep uyur
Kaplumbağa iyi bir fikir olabilir hayatım
Su kaplumbağası :D
goril al ne dersin :D
Güzel bir halfmoon betta al kur küçük canlı bitkili ledlı ışıklı bir tank. Betalar aşık oluncak balıklar
Japon göz zekimi bozuyır benim :D
evet :D transgenetik tetra al ya veya mavi cüce gurami :) japonn devri bittti artık
Evde engüzeli cins kedi. Bahçeli evin varsa köpek.
bence kedi al. çok tatlılar
hamster tavşan kedi kuş
Kopek ve kedi ikiside
Scotish kediler çok tatlı
balik disinda bir sey olmaz
Bence kedi almalısınız.🌝
Dinozor
Sokaktan kedi sahiplenebilirsiniz:)
İguana
Kedii
Kedi
Kuş.
Kesinlikle köpek al. golden bile olur.
Çayır köpeği
Koopeeekk🤪
Balık o zaman bakışırsınız sürekli
Ya da şey pembe semender alsana ya bi farklılık olur balığı herkes alıyo 👸
Kfkfkdkd🤪
Abi evlen sen bi kız al
Kedi diyebilirim, bakımı da kolay.
Gergedan al ya
Bahceliyse golden al derim değilse kedi
Öncelikle çok sorumluluk istiyor ona göre adım at
Kedi alabilirsiniz hem rahatsiz etmez
balık tabiki
kediii :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Öncelikle bir evcil hayvan sahiplenmeniz çok mutlu etti. Şirketin ortamına göre evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Ancak ortamın çok gürültülü ve çok insan kalabalığı olmamasına dikkat edin. Ofis içine tabi ki de bir kedi en mantıklı olacaktır. Kedi dostlarımız için ekstra bir vakit harcama (gezdirme, tuvaletini yaptırmak için dışarı çıkartmak ve gezdirmek ) durumunuz olmayacaktır. Kedi kumunu ulaşacağı bir yere bırakmanız günlük suyunu değiştirmeniz ve son olarak mamasını günlük vermeniz gerek. Onun dışında bırakın kendine bir konforlu alan bulsun ve orada oynasın ve uyusun.
Evcil hayvan sahiplenme olayında lütfen cins kedi arıyorum diye ısrar etmeyin. Yavru sokak kedilerine de şans verin ve göreceksiniz ki hiçbir farkının olmadığını. Siz onlara sevginizi verdiğiniz sürece onlar sizi daha çok sevecek ve daha çok sadık olacaktırlar. Kedi dostumuzu ofise almadan önce aşılarını yaptırmayı unutmayın.
Sağlıcakla kalın 😊