Emziren Kedimin Meme Uçları Neden Kan Topluyor?

Kedimin 2 haftalık 4 tane yavrusu var 6 memeden 4 tanesinin ucu kan toplamış şekilde. Veterineri aradım bu durumun normal olduğunu söyledi ama ben endişelenmeye devam ediyorum. Çünkü çok fazla bağırıyor canı acıyor. Yavruları emzirmek istemiyor. Emzirmesini nasıl sağlayabiliriz. Yaralara ne iyi gelir. Aramızda yardımcı olabilecek bir veteriner arkadaş var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar başka bir veterinere götürdüm bir sorun yok, şişlik tahmin ettiğim gibi bir şişlik değil süt dolu olduğu için öyle aynı zamanda yavrular çok ve güçlü emdiği için bu yaralar oluyormuş. Ben veteriner eşliğinde anneyi çok yormamak adına azar azar şırınga ile süt tozu vererek besliyorum yavruları. Karınlarını tamamen doyurmuyoruz, annesini de emiyor ama canını acıtacak kadar değil.
Güncellemeler
+1 yıl
veterinere görüştüm ciddi bir durum değilmiş, olabilir bir durummuş, insanlarda olduğu gibi, yaraların azalması ve annenin yorulmaması adına kedi sütü tozu ile beslememizi önerdi o da hem anne düzeldi hem çocukların karnı doydu