Suyun ortasında ya da aşağısına doğru duruyor ama tam olarak yere değmiyor. Nefes alıyor yüzgeçi hareketli ama ağzını açıp kapatıyor sürekli. 2 gün önce aldık maalesef fanusta şuanlık. Sabah 1 akşam 1 yem verdim hep. Dün dışkıladı. Gece uyuyolarmış karanlıkta diye dert etmedim ama ışıkları açtım hala aynı şekilde duruyor. Arada hareket edip suyun ortasına falan geliyor yine ağzı aynı şekilde açıp kapatıyor. Canlansın diye yem verdim yemedi bir kez yemeye çalıştı ağzından çıkardı. Ne oldu balığıma? İçme suyuna çeşme suyu karıştırıp koyduk oda sıcaklığında. şu an odam soğuk gibi ondan da olabilir mi? Sıcak su koysam iyi gelir mi ki? Yardım edin ne oldu balığıma
Japon balığı galiba çok anlamıyorum türünü ama Suriye balığı mı neymiş sanırım
Japon balığı galiba çok anlamıyorum türünü ama Suriye balığı mı neymiş sanırım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yavru daha
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fanus ta mı? Oksijen? Hayvan boğuluyor boğuluyor ne hastalığı
Daha akvaryum alamadım :/ önceden de bu şekilde 3 yıl kadar yaşatmıştık ama ilk defa oldu bu
Ölümsüzlüğü bulmuştur o 😱 akvaryum ve oksijen cihazı ve ısıtıcı al bi şey olmaz yoksa ölür
Oda sıcaklığından biraz yüksek bi sıcaklıkta su katsam iyi gelir mi? Odam soğuk biraz
Suyunu değiştir önce.. cihaz yoksa devamlı suyu değiş.. ısıtayım derken haşlama
Dün değiştirdim yine değiştireyim mi?
Değiştir
İçme suyu mu koyayım ya? Herkes başka şey diyor
Arıtılmış İçme suyu koy.. Hayvan zaten ölecek Çeşme suyu sert gelir 🙄 o ölecek bundan sonra almazsın umarım çünkü vebale giriyorsun o da bir can
Başka odaya koydum daha hareketli şu an. Benim odam küçük ve soğuk ondan da oldu herhalde. şu an daha iyi. Vallahi aldığım yerdeki adam ne dediyse onu yaptım ben :( Çok sık değiştirme 2 güne 1 değiştir dedi bilemedim şimdi.
Aldığın yerdeki adam akvaryum olmadan alma demedi değil mi? Parasına bakıyor her neyse iyiyse sıkıntı yok
Ay iyi gibi odamı sevemedi sanırım diye kendimi avutuyorum hshahd
Beni anlatmışsın tam olarak, suya antidepresan at düzelir biraz, 4/1'i yeter ona.
Somun ekmeğim iç kısmını al küçük küçük suya koy yesin
Çeşme suyunu direkmi koydun kireçli suda yasamaz 🐟
Balık satan bi arkadaşıma da danıştım az kireç iyi geliyor dedi içme suyuna karıştırdım ben de o yüzden
Kireçli suda balik yasamaz zor
Suya parol koy. Salladım ama bir dene
Ay zehirlenmez mi?
Hasta
Ne yapmam gerek ölecek mi :/
Ölecek
Of ya :( Nasıl kurtarabilirim
Hastalanmış olabilir
Ne yapacağımı bilemedim bugün böyle oldu. Dinleniyor olabilir mi? Ama ışık açık odamda
takip et biraz :))
2 Tokat at kendine gelsin
Aşık olmuş o 😂
Hahsha ciddi sordum ama ben :)