Evcil Hayvanlar Kedi tüyüne alerjisi olup kedileri çok seven insanlar sfenks kedisi sahiplenebilir mi? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sfenks kedisi tütsü z yapısıyla bilinir. Alerjik kediseverler için uygun bir ev arkadaşı olabilir mi bu kediler? Kedi tüyüne alerjisi olup kedileri çok seven insanlar sfenks kedisi sahiplenebilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Tüyleri yoksa olabilir..Ayrıca yinede bir doktorla görüşün derim tekrar sorun çıkmasın diye tedbirli olmak lazım diyorum.. geçmiş olsun 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de problem yok, sadece olanlar için sordum canım :) Yorumla u 27esmerim +1 yıl Sevindim 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣🤍 Yorumla
Nhskdj Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Astımım var kardeşimin de tüye alerjisi var ağır olmasada. Ağır alerjisi olanlar da haftalık alerji yaptırarak bir yerden sonra bağışıklanabiliyorlar. Aşırı ağır bir alerjiniz yoksa bir sıkıbtı olmaz 0 0 Yorumla
ÇılgınPatron Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Hayır oğlumda var anında astımı tutuyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama tüyü yok ki bu fıstığın. Yorumla ÇılgınPatron +1 yıl O zaman sorun olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tüyleri yoksa olabilir..
Ayrıca yinede bir doktorla görüşün derim tekrar sorun çıkmasın diye tedbirli olmak lazım diyorum.. geçmiş olsun
Ben de problem yok, sadece olanlar için sordum canım :)
Sevindim 😂
🤣🤣🤍
Astımım var kardeşimin de tüye alerjisi var ağır olmasada. Ağır alerjisi olanlar da haftalık alerji yaptırarak bir yerden sonra bağışıklanabiliyorlar. Aşırı ağır bir alerjiniz yoksa bir sıkıbtı olmaz
Hayır oğlumda var anında astımı tutuyor
Ama tüyü yok ki bu fıstığın.
O zaman sorun olmaz
Kedi hortlak gibi bunu evde beslemek zordur