#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bugün abim dükkanın orada küçücük yavru köpek görmüş insanlara yaklaşmıyormuş zorla yakalamış dükkana almış dışarıda kar yağıyor ve onun sıcak bir ortama ihtiyacı var şu an tam da öyle bir yerde. Ailemle bu konuda gurur duyuyorum hepimiz hayvanlara aşık insanlarız ve elimizden geldiğince hep yanlarındayıx
Çok şükür bizim burada öyle değil durumda ne kedi var ne köpek.. Çoğunluk Alevi olduğu için hayvan nefreti yok.. Yani sarıklı şeytan kulu yok buralarda.
Plastik klübeler var onlardan aldım pahalı da değil bence herkes alıp kapısı ın önüne koymalı.
Cevap
8Cevap
İçi battaniyeli mamalı ve su kaplı geniş kutu koyuyorum kimsenin zarar veremeyeceği ama onların kulkanacağı yerlere
Biz siteye kedi evi aldık mammada alıyız onlara şimdilik keyifleri yerinde
devamli besliyoruz eve gelir bir tanesi saatlerce durur oynariz kizimla
Arabamın arkasında her zaman için köpek maması bulunur olmadığı zaman en ucuz salam sosis alır kedi köpeklere veririm
Merhaba çoğunu sahiplendire bilmek için ilgili kurumlara yer bildiriyorum bakabilecekleri mide sahipleniyorum
Onlar için çok üzülüyorum ama başını okşayıp bir lokma vermekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Yakınlarda olursa annem babam yemek veriyor ben engelli olduğum için pek fazla bir şey yapamıyorum
Öğlen poğaçami paylaştım kedilerle
Her gün besliyorum çok şükür 🙏🏻
Elimden bişi gelmiyor
Yemek ve ılık su bırakıyorum
Karınlarını doyururum 🥺
yemek veririm
Canım sıkıldı
hiçbir şey
kendimi koruyamıyorum hayvanlara nasıl bakayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?