Evcil Hayvanlar Bir evcil hayvan olsaydın karakterin nasıl olurdu? u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendını evcıl hayvanının yerıne koysan nasıl sahıbıne ne soylemek ısterdın? Bir evcil hayvan olsaydın karakterin nasıl olurdu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kesin kedi olurdum Sahibime; elini üstümden çekme beni çok sev Aç susuz bırakma (acıkınca geriliyorum tırmalamak istemem sahibimi) derdimSırnaşık, oyunbaz, kıskanç, tribal bir kedi olurdum😸 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yavru kedi olurdum evcil. Karakterim, minnoş masum bir şey olurdu. Ama kızdığımda fena tırmalardım 🐾 0 4 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hemen uzun tırnak geldı aklıma Yorumla Edameda06 +1 yıl 💅. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cırmıkcı hatun senı urkuttun Yorumla Edameda06 +1 yıl Hahahaha 😈 Yorumla
ᴀʟғʀᴇᴅᴏ_o Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sürekli uyuyan bir kedi olurdum😄 şirinlik yapıp fazladan yemek yerdim herhalde 0 0 Yorumla
birisi_iste00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan olup olmadık zamanlarda enerjisi olan deli olurdum galiba 0 0 Yorumla
Lola_pink Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sürekli yer içer yatardım, arada tek başıma gezer geri gelirdim. kedi olmaya bile imrenir hale geldik☺️ 0 0 Yorumla
Iremink Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sürekli uyuyan sanırım 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl kac saat Yorumla Iremink +1 yıl Çok saat Yorumla u kakilakuku +1 yıl en fazla 11 saat olur her hal Yorumla
MaysaSu Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kedi gibi olurdum heralde 0 6 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sessız ve masum galıba Yorumla MaysaSu +1 yıl Ama nankör değil 😉 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Tarıhte gorulmemıstır bence Hem kadın hem kedı :D Yorumla MaysaSu +1 yıl İşte görülmemiş ya bende o yüzden dedim 🤣 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ilk ve teksın bence muzelık :D Yorumla MaysaSu +1 yıl Teşekkür ederim 🤣☺ Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Heryeri karıştıran papağan olurdum 😅 0 0 Yorumla
ayyliiinntaarr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Şu anda evcil hayvan değil miyiz 1 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl agır oldu bu :) Yorumla ayyliiinntaarr +1 yıl Yapacak bi şey yok :( Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Serseri bi kedi 0 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sokak deme :D Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yok ev Yorumla u kakilakuku +1 yıl Evde serserı olaman bence :D Yorumla aloneenolaa +1 yıl Olur olur Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ordan oraya zıplayan kedıler ozaman Yorumla
efill93 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kedi 🐈 1 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cırmıkcı kedılerden oyle mı Yorumla efill93 +1 yıl Hayır uyuyan 💤 Yorumla u kakilakuku +1 yıl tombul ve obur ozaman Yorumla efill93 +1 yıl Zayıf ve huysal 😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl scotısh ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesin kedi olurdum
Sahibime; elini üstümden çekme beni çok sev
Aç susuz bırakma (acıkınca geriliyorum tırmalamak istemem sahibimi) derdim
Sırnaşık, oyunbaz, kıskanç, tribal bir kedi olurdum😸
Yavru kedi olurdum evcil. Karakterim, minnoş masum bir şey olurdu. Ama kızdığımda fena tırmalardım 🐾
Hemen uzun tırnak geldı aklıma
💅.
Cırmıkcı hatun senı urkuttun
Hahahaha 😈
Sürekli uyuyan bir kedi olurdum😄 şirinlik yapıp fazladan yemek yerdim herhalde
Saçma sapan olup olmadık zamanlarda enerjisi olan deli olurdum galiba
Sürekli yer içer yatardım, arada tek başıma gezer geri gelirdim. kedi olmaya bile imrenir hale geldik☺️
Sürekli uyuyan sanırım
kac saat
Çok saat
en fazla 11 saat olur her hal
Uysal bir kedi olurdum ve uyuyan
Kedi gibi olurdum heralde
Sessız ve masum galıba
Ama nankör değil 😉
Tarıhte gorulmemıstır bence Hem kadın hem kedı :D
İşte görülmemiş ya bende o yüzden dedim 🤣
Ilk ve teksın bence muzelık :D
Teşekkür ederim 🤣☺