Kedim ilk doğumunu 22 gün önce yaptı ve meme ucu küçük iki tane meme çevresinde morluk var bebekler emerken canı acıyor miyavliyor ben ne yapabilirim 🥺

Kedim ilk doğumunu 22 gün önce yaptı ve meme ucu küçük iki tane meme çevresinde morluk var bebekler emerken canı acıyor miyavliyor ben ne yapabilirim 🥺

Fotoğrafa bakılırsa normal gözüküyor aslında. Ancak siz bir gariplik hissettiyseniz veterinere durumu anlatabilirsiniz.
Orada muhtemelen dediğiniz gibi gereğinden küçük görülürse ilaç verebilirler. Ancak bebek orayı emiyor, ilaç tehlikeli de olabilir. İlaç içeriğindeki zararlı kimyasal maddeler süte karışabilir.
Zaten memeleri yavrular emdikçe daha belirgin hale gelecek zamanla. Kanayabilir, yara olabilir bunlar normal çok kötü olursa siz güzelce temizleyin o bölgeyi
Cevap
2Cevap
Doğanın kanunu bu sekılde ılerlemeız mlesef yapılacak pek bırsey yok meme uclarını ara ara vazelın ıle yumusatabılırsın. Tabıkı bu emzırme cercevesınde olmamalı
Bı vateriner ile görüşün derim daha sağlıklı olur
Aslında tuhaf bir durum normal bir insanda yaşanılan bütün fizyolojik gelişmelerin kediniz de de gözlemlenmesi gerekir zaten hamileliğin 5 haftasında meme dokuları şişer
Vetenirer sor bunu. İlaç veriyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?