KEdim neden benden ölesiye nefret ediyor ve neden ağlıyor?

Zamanında kalbini kırdım, keşke ölseydim yok olsaydımda kırmasaydım. Lanet olsun o güne o zamandan öncede oyun oynardık, koluma salıdırır gibi yapardı (anne hayvanlar avlanmayı öğretir ya oyunlarla) öyleydik işte. Taki git gide iyice hırçınlaşmaya başladı bana karşı.
Abim ve annem onu dövüp sıkarken ben iyi davranıyorum gene saldırıyor. arka partileriyle deli gibi yırtıyor avcumu pençeleyip ısırıyor suratıma pence atıyor. bu arada babam ondan nefret derecesine yakın davranıyor bağırıyor kızıyor. az önce dudağımı pençeledi kafamı kaçırmasam çenemden yanağıma kadar çizecekti.
Böyle odaya gidiyorum benle beraber hatta önce gelip, bacağımı ısırıyor tepki vermezsem yatağa gelip omzumu ısırıyor. Sonunda bende babama dönüşmeye başlıyor gibiyim bu çok canımı yaksada.
KEdim neden benden ölesiye nefret ediyor ve neden ağlıyor?
Cevapla