Evcil Hayvanlar Kızınca böyle kaldı nasıl ayıltıcam? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor La oglim kenden gel loğğğğ Güncellemeler+1 yıl Evladın mı var derdin mi var baba olunca anlarsınız Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/11lTz718t0Ba Platon Sokrates işine bak ( evet bütün soruları güncelliycem iyi günler) Kızınca böyle kaldı nasıl ayıltıcam? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ayy yerim onu 🤭 belli çok kızmış sana ne yaptıysan çocuğuna 🙄 yaş mama ver gönlünü al. 0 0 Yorumla
forjustice1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sifata bak🤣 evlatlik oldugunu ogrenmis sanki 🤣 isirmaktan baska caren yok😂 0 0 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Geleceğimi düşünürken benim sıfat-ul eşgal 1 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂harbi ha Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kulağına seni seviyorum de ve üfür. 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Haydi bismillah deniyek Yorumla Saddov +1 yıl Sübhaneke oku Yorumla
palyovsky Takip Et Xper 5 Yaş: 74 , eic 100% +1 yıl Evlatlık olduğunu öğrenmiş gibi 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hayir ben doğurdum Yorumla palyovsky +1 yıl Ne söyledin çocuğa Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Resim çekilirken dudak buzen kızlar gibi kalmış😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Noluyo lan ahansnhs benimde kedim var 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl youtube.com/shorts/Ey06xfhMoMc?feature=share Yorumla
ruserkeklerim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Benim gibi mutsuz o da... 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl https://youtu.be/0uIi_P4_eDQ Yorumla ruserkeklerim +1 yıl Allah seni kahretmesin Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 815 cevap paylaştı. Ayılır o 0 0 Yorumla
Junkofuruta2007 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sev accik ya çanta tutar gibi tutmuşsun zatenshhs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öpsen ayılır 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Öpmüyom bunu kedi tüyü beni rahatsız ediyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte bir umut belki öpersin bu halini görüp diye bu hallere girmiştir senin dudakların dokunsun yeter Yorumla miroveteene_ +1 yıl Tövbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne tövbe 😒 okşa o zaman Yorumla
ENTPkişisi Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Düşüyor mu böyle knk 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hiç ihtiyacım yok , valla buna düşecek kızla işim olmaz birde buradan hiçbir karıya özelden yazmışlığım yok kardeş Yorumla ENTPkişisi +1 yıl İyi loooğ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neye kızdı 0 4 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ben kızdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya niye kiziyosun onun minicik kalbi var uzuntusunden ya ölürse hic dusundun muu😥😥 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Çişini yapti kitaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahshahshs😂😂🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayy yerim onu 🤭 belli çok kızmış sana ne yaptıysan çocuğuna 🙄 yaş mama ver gönlünü al.
Sifata bak🤣 evlatlik oldugunu ogrenmis sanki 🤣 isirmaktan baska caren yok😂
Geleceğimi düşünürken benim sıfat-ul eşgal
😂😂harbi ha
Kulağına seni seviyorum de ve üfür.
Haydi bismillah deniyek
Sübhaneke oku
Evlatlık olduğunu öğrenmiş gibi
Hayir ben doğurdum
Ne söyledin çocuğa
Resim çekilirken dudak buzen kızlar gibi kalmış😊
Sevdiği yiyeceği ver 😃
Bana ver ben ayıltırım. Bxjgjj
uiyyy çok tatlı
Noluyo lan ahansnhs benimde kedim var
youtube.com/shorts/Ey06xfhMoMc?feature=share
Transa mı geçti kedi
Benim gibi mutsuz o da...
https://youtu.be/0uIi_P4_eDQ
Allah seni kahretmesin
Ayılır o
küsmüş, gönlünü almaya çalış
Küsmüş belli
yaş mama ver
Sev accik ya çanta tutar gibi tutmuşsun zatenshhs
Burnunu ısır
Buna da kızmazsın 😍
Öpsen ayılır
Öpmüyom bunu kedi tüyü beni rahatsız ediyo
İşte bir umut belki öpersin bu halini görüp diye bu hallere girmiştir senin dudakların dokunsun yeter
Tövbe
Ne tövbe 😒 okşa o zaman
cok kotusun
Düşüyor mu böyle knk
Hiç ihtiyacım yok , valla buna düşecek kızla işim olmaz birde buradan hiçbir karıya özelden yazmışlığım yok kardeş
İyi loooğ
yaş mama ver
Neye kızdı
Ben kızdım
Ya niye kiziyosun onun minicik kalbi var uzuntusunden ya ölürse hic dusundun muu😥😥
Çişini yapti kitaba
Hahshahshs😂😂🥰