Çok güzel olmuş dediler...😀✌
Kediler kadar keyfine düşkün hayvan var mı?
Çok güzel olmuş dediler...😀✌

Tembel hayvan var. Çok tembel bu hayvan ya. Bazen çizgifilmde görüyorum da çok sinir bozucu.
Bende oglumdan duyuyorum. Bi gün bana anne karnim aç bişeyler hazirla dedi, ben biraz ağırdan alincada" anne aynı tembel hayvan gibi hareket ediyosun" dedi. O ne be dedim. Var ya hani uğuşuk uğuşuk hareket eden hayvan diyince tabi beni düşün ben nasıl tepki vermisimdir bun: ))
Merhaba, bana göre asla kediler kadar keyfine düşkün bir hayvan yok hatta kediler kadar keyfine düşük bir canlı bile yok bence. Size katılıyorum keyifleri olduğu zaman kediler aşırı derecede tatlı oluyorlar. Kediler keyifli oldukları zamanlar aşırı tatlı olduğu için kedilerimizin sinirlerini bozmayalım onları keyiflendirmek için istedikleri her şeyi yapalım. Meeeow
Kediler candır en cok sevdigim hayvandır yavru olursa daha iyi olur tabi onlar kadar keyfine düşkün haybvan var mıdır evet vardır su anda aklıma gelmiyor hayvan belgeseli izlerim
Cevap
10Cevap
O dediğin keyif benimkinde var işte

Kimse onun kadar keyifçi olamaz 🎈🐈💫
Yokk biraz vakit geçirelim diye sahiplendim ama sürekli uyuyor uyanıyor mamasını yedikten sonra yine uyuyor 🥲
Hayir yoktur sanirim kediler listenin basini ceker 😄
Bizde zeytin var kedimiz evin sahibi o gibi ters ters bakar bide rahatsiz oldugu zmn. bi havalar bi havalar sanki ejderyasi var 😂😂😂
Aa ben kediyim galiba hahaaa 😁😄 battaniye altında miskin miskin ohh 😁
şekerleme yapan bir kediyi kimse yerinden kaldıramaz
Bence yoktur ;)
Yunuslar
:)) üreme dışında keyfe keder seks yapan tek canlı insan değil. O yüzden yunuslar dedim
Konuyu neden bana bağladın şimdi?
Puhhh rezil 😂
Bak sataram köyü
Kediler candır
Yoktur 😄
Benim birader var
Keyfine düşkün
Koala ve Panda 😃
😅
Çok tatlı ya, dimi? ☺️
Koala ve pandalar 🥳
Tembellikleri var unutmadan jsjs
Vardır heralde
Bilmiyorum
İnsanlar
Sen paralı insanları gördnmü kediler bile kıskanıyor 😂😂😂 bizler tekir onlar cins ev kedisi 😂😂
Koala vardır
Hayır yok 😊
erkek aslan :)
Koala var.
Yokk
Tembel hayvan tabi🤣
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?