Merhaba, evimde kedi besliyorum. Alerjik bir bünyem var. 6-7 ay önce alerji testi yaptırdım ve kedi dahil bir çok şeye alerjim çıktı. Doktor kediyi sahiplendirmem gerektiğini söyledi ama ben kedimi bırakamam ☹️ bu aralar kedimi kucağıma falan aldığımda gözlerimde sulanma ve aşırı kaşıntı oluyor birkaç gündür buna kolumda ufak ufak kabarmalar ve kaşıntı eşlik etmeye başladı. Bir ara internette bir haber görmüştüm kedi alerjisine karşı bir aşı olduğuna dair. Doğru mu değil mi bilmiyorum..Bir de bunu gördüm internette, faydalı mıdır işe yarar mı bilmiyorum..
Benimle aynı durumda olan var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Senin gibi bir kuzenim var. Israrla bakmaya kediyle aynı ortamda bulunmaya devam etti kaşına kaşına. 2 yıldır kedi yok evinde ama kaşıntı kronikleşti. şu an sürekli kaşınıyor. Yanına kimse gitmek istemiyor. Kimse karşısında sürekli kaşınan biri görmek istemez. Tercih senin
Okadar çok koyun koyuna olma hiç değilse. Zira kedi hep tüylü olur aşısı olsa bile. İster istemez etkiler seni. Ciğere tüy kaçma bile olabiliyor nadirde olsa ölümcül sonuçlanabiliyor. Dediğim gbi hiç değilse belirli bir mesafede sev. Bnce
Sana şöyle söyleyeyim sende ard arda hapşurma var mı? Burun akıntısı, baş ağrısı, damak kaşıntısı, burun tıkanıklığı kulak içi kaşıntısı var mı? Bende var bugün bionetteyi kullanmamın 22. günü hapsurmalarım eskisi gibi değil
Burun akıntım sabah oluyor arada 14 yıldır bu hastalıktan çekiyorum illet gibi bir hastalık kedim yok benim ama hapsuruyorum burada alerji testide yapmıyolar. Neye alerjik oldugunuda bilmiyorum. Hayatımdan bezdim nazal polip olustu burnumda alerji yüzünden. Nazal polip koku kaybına yol açıyor burnum onun yüzündende tıkanık sesimde degisti onun yüzünden
Ama kullan>rken belki kediden uzak durman gerekiyor. Sen sor onu kedi yanımda olsa olur mu diye. Bende hapsurmalar azaldı. Burun akıntısıda azaldı. Baş ağrım geçti
Bende gördüm öyle yorumlara biri bana burun akıntısını dengeliyor sadece demişti. Hapsurmalarımıda azalttı.1 ay düzenli kullanmak gerekiyor. Bazılarınada 2 ay sonra etki ediyormus degişiyormuş