Evcil Hayvanlar Benim güzel kızımı tavşana benzetiyorlar. Sizce benziyor mu 👻? merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Azıcık kepçük kulaklarımız var ama bu bizi tavşan mı yapıyor yaaaa 🥲🥲 Benim güzel kızımı tavşana benzetiyorlar. Sizce benziyor mu 👻? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır bence çok datlu😻tavşana değil kediye benziyor çokta tatlı kim dediyse halt yemiş bence çok tatlı duruyor😻bende istiyorum kedi ☺️Ama yok🙇♀️ 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Yaa 😻😻 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Kulaklar birazcık o yolda gibi geldi ama gayet sevimli duruyor. 😊Adı nedir bu sevimli kedinin? 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Artemis Yorumla
KedimmBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oy benim Artemis'im fındık kurdum benim tavşandan daha güzel benim teyze balım🥰 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Fındık kurdu tam teyzoşuuu Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Artemis 😊 tavşandan güzel yahu🐈 0 2 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Dimi yaa😻 Yorumla Zlatan_red +1 yıl Kesinlikle :) Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Benzemiyor 😅 dişi kediye daha çok benziyor ve çok temiz bir kedi. 0 0 Yorumla
Desert_Lotus Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir sürü tavşan besledim benzeme oranı %25'tir en fazla. 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Hiç alakası yok çok tatlı bir kedi sinsi gibi biraz 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bir kediyi tavşana benzettiğini söyleyen boş konuşuyordur sırf laf olsun diye 0 0 Yorumla
itsbtuel Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Alakası yok Maşaallah çok tatlı bi kedi 🥰 Allah nazarlardan korusun 1 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Amiiin ❤️ Yorumla
Luna8598 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kedim lunaya benziyor kulaklar hariç tabiki 😁 özledim keratayı 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl oğluş değil miydi bu yavv 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Oğluş da var, o diğeri bu değil Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Ben başka bi kediye odaklandım şu an 🐆🔥 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Yaa 😘 Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Hic sevmedim hic sevimli degil bu kedi 0 2 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Sensin o sevimli olmayan Yorumla statiQ +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 364 cevap paylaştı. O minnak bir kedşan 😅 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Yaaa 😻 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yah yicem bu çok tatlı değişik bir tipi var😂 0 0 Yorumla
Cnnozgl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı bu be 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Öyledir benim kızımm Yorumla
Tüylübattaniyemm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tavşan ile klonlaşmış sanırım kdmdm 0 1 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Kdkddk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır bence çok datlu😻tavşana değil kediye benziyor çokta tatlı kim dediyse halt yemiş bence çok tatlı duruyor😻bende istiyorum kedi ☺️Ama yok🙇♀️
Yaa 😻😻
Kulaklar birazcık o yolda gibi geldi ama gayet sevimli duruyor. 😊
Adı nedir bu sevimli kedinin?
Artemis
Oy benim Artemis'im fındık kurdum benim tavşandan daha güzel benim teyze balım🥰
Fındık kurdu tam teyzoşuuu
Artemis 😊 tavşandan güzel yahu🐈
Dimi yaa😻
Kesinlikle :)
Benzemiyor 😅 dişi kediye daha çok benziyor ve çok temiz bir kedi.
Bir sürü tavşan besledim benzeme oranı %25'tir en fazla.
Hiç alakası yok çok tatlı bir kedi sinsi gibi biraz
bir kediyi tavşana benzettiğini söyleyen boş konuşuyordur sırf laf olsun diye
Alakası yok
Maşaallah çok tatlı bi kedi 🥰 Allah nazarlardan korusun
Amiiin ❤️
Kedim lunaya benziyor kulaklar hariç tabiki 😁 özledim keratayı
❤️❤️
oğluş değil miydi bu yavv
Oğluş da var, o diğeri bu değil
Ben başka bi kediye odaklandım şu an 🐆🔥
Yaa 😘
Hic sevmedim hic sevimli degil bu kedi