Azıcık sevgi azıcık şefkat bide karnı doydum tamamdır..
Ama insanlar öylemi..
Onları mutlu etmekte memnun etmekte zor...
Mutlu günler keyifli vakitler dilerim arkadaşlar ❣️

İnsanları mutlu etmek de, memnun etmek de çok zor. Sen verdikçe daha fazlasını isterler. Hayvanlar öyle değil, üstelik mutlu olduklarını da çok içten bir şekilde gösterirler. Yeminliyim, bundan sonra kimsenin mutluluğunu umursamamaya. İki küçük kızım var, sadece onların mutluluğu önemli, onlar ve yakın aile bireyleri (babam, ablam, teyzelerim, dayım ve kuzenlerim) dışında geri kalan herkesin canı cehenneme, çocuklarımın annesi olacak lanet kadın dahil. Ne yaparsam bundan sonra kızlarım ve kediler, köpekler için yaparım. İnsanları mutlu etmeye uğraşmayın, değmez. Boşuna totolarını kaldırmış olursunuz.
Bence de hayvanlar daha çabuk mutlu olurlar. Başını dahi okşasanız kâfidir.
İnsandan ziyade küçük çocuklar mutlu etmek daha kolaydır. Kağıttan bir uçak ya da gemi yapın onları ne kadar mutlu ediyor. İşe yaramaz bir kağıt parçası işte. Bazı insanlarda böyle işte.
Hayvanlar masumdur, onlar için yapılabilecek en küçük iyilik bile tüm günlerini mutlu geçirmeleri için yetiyor.
Bebeğim 😘 bence sevgi gören her canlı kolay mutlu olur herzaman.
Keyifli kolaylıklarla dolu bir gün dilerim hatun 💋❤️🌼
Ahh beee hatunun dibi 💋❤️
Cevap
32Cevap
Bir kediyi 5 sanıye gıdısından sevincee başlıyor gırıldamaya🤗
İnsanlar tanımak ister, güvenmek ister, güzellik ister, uyum ister.. ister isterr..
Hayvanlar oyle değil sadece sevgi ister mutly olmak içinn🥰
Selam,
Doğru tabi hayvanların mutluluğa erişimleri daha hızlı ve minimalist düzeyde belki ama bence bu insanlardan üstün yapmaz hayvanları. Çünkü insanların doğal kapasitesi çok geniş...
Teşekkürler...🦄🍀❤️
Hayvanına göre...
Köpke < İnsan < Kedi
şeklinde ilerler mutlu etmek için gereken sevgi miktarı. Köpeğe biraz mama versen mutlu olur, insanı mutlu etmek için yatlar-katlar gerekebilir, kediye ise dünyaları versen pençeyi takabilir :D
Hayvanlarla insanı karşılaştırmak çok mantıklı gelmedi bana heleki bu hususta tamam ikisinin de duyusu belki bir çok noktada ortaktır. Fakat misal kedi için aynısını söyleyemem kediler nankördür birebir tecrübe ettiğim için biliyorum. Ama tabii ki his dünyaları ikisinin de bazı noktalarda benzeyebilir yani objektif olarak değerlendirecek olursak bence hayvanları mutlu etmek daha kolay. Biz İnsanoğlu çok beklenti de oluyoruz.
Eşine tek çiçek veren hayvan sincaplarmis ne güzel fotoğraf öyle. Bence doğru şekilde yaklaşıldığı davranıldığı takdirde insanlar demek istiyorum. Bayağı bir hayvan beslemiş birisi olarak.
Bazı insanları mutlu etmek için taklalar atmak durumunda kalabilirsin. Ama küçük dostlarımız için bunu yapmana gerek yoktur, zira sevgi göstersen bile anında mutlu olurlar.
İnsana iyilik yap kenara çekip bekle sana dost kazığı atmasını bekle. Hayvana iyilik yap etrafında pervane olsun
onların yaşam alanına insanlar girmedikçe mutlular bence:)
ama onların doğal yaşam alanı da kalmadı
biz her şeyi mahvediyoruz..
Bence insanlar daha kolay mutsuz olur. Çünkü algılama yetisinin pek mutluluğu arttırıcı etkisi olduğunu söyleyemem.
Yaş mama verince mutlu olan kedi var. Dünyaları versen mutlu olmayan insan da var.
Süt içen bir kedi mutluluğunun yerini hiçbir şey tutamaz
hayvanlar sevgiyle mutlu olur ama insan gozu doymaz
onların bizler gibi suni ihtiyaçları yoktur onlar daha kolay mutlu olur
İnsan insanı daha kolay mutlu eder, ikiside insansa.
Görsel için geldim soruya, sincapları çok seviyorum 😃 tatlılığa bakar mısın en sevdiğim 😃
Hayvanın tek amacı var yiyecek bulmak insanlar bununla yetinmez
İnsana ne versen hep daha fazlasını ister diğerinden farkı bu.
Tabiki hayvanlar daha kolay mutlu olur insanları memnun etmek zor
Hayvanlar tabiki insanlarda ise kadını mutlu wtmek çok zor
Çok zor sorular soruyorsun toprağım😀😀
Bende kolay mutlu olurum hayvan değilim demi🤔
Hayvanların fatura ödeme vs gibi dertleri yok
Hayvan mutludur yaşam alanına girmediğiniz sürece.
Hayvanlar 1 kesme şeker 1 havucla çözüyoruz işi
Aşk olsun ben hayvan mıyım? :) :)
Hayvanlar tabii ki. İnsanlar doymak nedir bilmez
Insanlar aç gözlüdür asla yetinmezler
İnsanları mutlu etmek zordur
Bence hayvanlar
😊
hayvanlar çok daha kolay mutlu oluyor..
Hayvanlar kolay mutlu olur
Hayvanlar tabi ki...
Hayvanlar
Hayvanlar..