Yaklaşık 1 yıl önce hamile bir kedi besliyordum dışarıda o doğum yaptı 2 tane minnoş getirdi daha o hamileyken onu almaya gittim evde besleyecektim çok korkuyordu gelmiyordu tıslayıp kaçıyordu bende dışarıda beslemeye devam ettim bebekleri dogdu 2 aylık olunca onları dışarıya çıkardı her gün besledim onları kuru mama haşlanmış tavuk elimden ne geldiyse bi gün bile aç bırakmamaya çalıştım haliyle yavrular büyüyünce anne kedi onları terk etti 2 kardeş tek kaldı onlarda annesi gibi korkuyor kaçıyorlar 1 aydır bebeklerinden biri çok hasta digeriyde hastaydı iyileşti sanırsam ama yine gözleri kapanıyor ben yakalayamınca belediyeyi çağırdım onlarda yakalayamadı bugün baktım yağmur yağıyor yavrulardan biri bildiğiniz ölümü bekler gibi yağmurun altında oturmuş başını eğmiş duruyordu almaya gittim yine kaçtı ne yaptıysam olmadı yukarıya ciktim balkondan baktım kardesi de gelmiş onu ısıtmaya çalışır gibi üstüne kendini siper etmiş saat sabah 10dan beri aynı yerde duruyor ikiside çok korkuyorum öleceklerini hissediyorum elimden ağlamaktan başka bir şey gelmiyor canım yanıyor hiç bir şey yapamıyorum gözümün önünde eriyip ölecekler çok korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kediler nerde tam olarak.
Annesini kendinize alıştırmanız gerek annesi gelmezse yavrılarda gelmez
Kediler bizim apartmanın arka tarafında boş bir yerde anne kedi onları istemiyor artık onları terketti gelmiyor buraya yavruları burada kaldi ne yaptıysam ne ettiysem her gün onları beslememe rağmen korkuyorlar insanlardan yaklaşmıyorlar
Süt /Su/Yaş mama varsa ondan
Biraz uğraşman gerek bizdede vardı gözü kapanıyordu veterinere verdik geldi geri şimdi kocaman oldular o ayrı mevzu hatta yavruları ipe olmuştur ama baya oldu görmüyorum bir tanedi bahçede büyüdü bize fare bile getiriyordu
yemin ederim o kadar uğraştım ki bizim kedilerin puseti vardı oraya sevdigi yiyeceklerden koyup bıraktım anlayıp içine girmediler yavaş yavaş yaklaşıp yakalamaya çalıştım kaçtılar o kadar çaresiz kalmıştım ki en son belediyeyi bile çağırdım belediyelere güvenmeme rağmen çaresizlik ile aradım onları onlar bile yakalayamadı
Orası neresi
Bağcılar günesli meydan tarafı
Her şeyi denediniz mi? Fırsat olsa yardıma gelirdim ama gelene kadar hava kararır
Onlarla kolay kolay alışmazlar o yuvarı kim bozuyorsa insanlara karşı hayvanlar korkuyor zaten bağ zor oluyor
Kolay kolay gelmezler
şimdi annemle bitane kutunun içine yumuşak battaniye serdik yağmur damlamayacak yere koyduk inşallah bu yuvayıda atmazlar yanınada tavuk suyu koydum belki iyi gelir birazda olsa
benimde kedilerim var :( bi karton bulup onlarin içine koyamazmisin hazir otururlarken inan okurken içim acıdı
Ben onlara yuva yapmıştım yağmurun damlamadığı bir yere bıraktım vicdansızlar yuvayı alıp atmışlar sonra yine yuva yaptım onuda atmışlardı kimin attığını göremedim bilmiyorum
Allah onları kahretsin
maalesef üzülme yenisini bulursun belki
Okurken ağladım :(
Çok kötü çok onları o halde görmek resmen kendilerini ölüme terk ettiklerini hissetmek çok acı
Evet 😔
Ölsünler iyi olur.
Allah uzun ömür versin senin umarım canın çok yanar acı içinde kıvranırsın kimse el uzatmaz sana
Pislik herif
Kedileri sevmiyorum. Sevmek zorunda değilim.
Umarım bütün kediler ölür.
Sevmiyorsun diye ölmelerini istemek dogru biseymi pislik
Evet