Kedim 5 aylık yavrularını tekrar emzirmeye başladı?

Şimdi arkadaşlar benim dışarıda baktığım bir kedim var ve ismi Kayısı. Bunun 10 nisanda 2 tane yavrusu oldu ve çok güzel bir şekilde baktı büyüttü. Yavrular şimdi 5 aylık. Sonra biliyorsunuz kediler bir süre sonra yavrularını bırakırlar kendi başlarına yaşamayı öğrensinler diye. Kayısı da aynısını yaptı ve bıraktı yavruları. Her neyse sonra aradan zaman geçti ve kayısı tekrar hamile kaldı. Bu sefer 5 tane yavrusu oldu ve bu yavrulara da güzel bakıyordu yavrular neredeyse 1 aylık olmuştu ama birden ortadan kayboldular. Her yeri aradık ama bulamadık. Kayısı da bütün gün hiçbir yere gitmiyordu yatıyordu. Biz de yavruları erkek kedilerin boğduğunu düşündük başka bir şey gelmedi aklımıza. zaten kayısı bir kaç gün boyunca hep ağladı yani yavrularını çağırıyordu ağlar gibi miyavlıyordu. Yavrularına baktığı yere bakıyordu sürekli. Bir kaç gün sonra geçti bunlar. Sonra eski yavrularıyla daha yakın olduğunu fark ettim normalde yanına yaklaştırmazdı. Bu gün bir baktım 3ü birlikte yatıyor, yavrularından biri de emiyordu kayısıyı. Sonra diğeri de emmeye başladı. Kayısı da halinden memnun gibi emmeleri için daha fazla yayıldı yattığı yerde. Sonra emmeyi bıraktıklarında yavrularını yalamaya başladı. Görünce çok şaşırdım çünkü yavruları kendisi kadar var yani. Sizce bu normal mi?
Kedim 5 aylık yavrularını tekrar emzirmeye başladı?