Erkek tavşanım var bir yaşında eskiden çok saldırgandı bir ay kadar önce çiftleşti
şimdi sakin sevimli
ama tekrar eskisi gibi olur mu ne kadar zamanda olur yoksa hiç beklemeden kısırlaştırayım mı bir daha çiftleştirme imkanım yok çünkü
şimdi sakin sevimli
ama tekrar eskisi gibi olur mu ne kadar zamanda olur yoksa hiç beklemeden kısırlaştırayım mı bir daha çiftleştirme imkanım yok çünkü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günaydın yazık ya kısırlaştırmayınn hayvanları artık..
Kısırlaştırmanı tavsiye ederim. Agresifliği çok azalır.
Ama işte artık agresif değil çiftleşti bir ay önce yine agresifleşir mi yine çiftleşmek ister mi hiç bilgim yok
İster tabi artık o ergin bi tavşan üretim gibi bir düşünceniz yoksa kısırlaştırınız
Bahçem olsaydı üretim olabilirdi hayvanlarda hem daha mutlu olurdu ama maalesef sadece seneye bahçem olacak seneye kadar agresifleşir oğlum kısırlaştırayım teşe
Teşekkür ederim
Hangi cins
Benim tavşanlarım çok sakin bir dişi bir erkek
Onlar beraber diye sakindir çiftleşebilirler benim cinsini bilmiyorum uxun yumuşak tütlü ve beyaz
Gözleri kırmızı mı
Yok değil
3 aylık benimkiler alalı 2 hafta oldu
Ne zaman çiftleşiyorlar ona göre bahçede yuva yapıcam
Yani kaç aylıkken 😂
5-6 ay
Ya bir de bizim bahçede kedi var bunları görünce cins cins bakışıyorlarbir bahçede bıraksam bir şey yapar mı
Yapaar yapmaz olur mu ama şidmi senin tavşanıma da bağlı mesela benmki bişi yapsa biri oka atağa geçer ama sen yinede öyle boş bırakma çit yap telle sar üstünü de sar yazık daha küçükler hem
Çit yaptım üstünü de kapattım
Ama bahçede bir şey olur üşürler vs diye bırakmıyorum yoksa yuvaları hazır
Yuvalarına saman koy bir de kapalı olsun ssdece girişi olsun onlar üşümez benimki evin içinde taşta yatıyor ama çok soğuk olduşunda eksilerde veya rüzgarlı olursa eve al tabiki ama bilmiyorum daha küçükler 5-6 aylık olduklarında koy çok hatırlamıyorum ama ben küçükken tavşanım vardı annem balkona koymuştu pisletiyor diye o da sabah ölmüştü
Sen bilirsin karar senin Bence hayvanın günahına girme
Seni kisirlastirsalar hoşuna gidermi
Gerek yok
Kısırlaştır