Hobi bahçesinde beslediğim kedinin bir gözü bu hafta kısık şekilde bakıyor. Sizce ne olmuş olabilir? Benim veterinere götürmek dışında hemen yapabileceğim çözüm var mı?
Merhaba 😊 Kedinizin gözleri mikrop kapmış olabilir.. çay suyu ile pamuk yardımıyla silin faydası olur eger olmazsa veteriner ile görüşün dahada kötü olabilir.. geçmiş olsun Keyifli vakitler dilerim 🤗
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederiim. Ben de internette onu bulmuştum deniyorum hemen. Hürrem tavukların arasına girmiş. Büyük ihtimalle onlarla didişti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba 😊
Kedinizin gözleri mikrop kapmış olabilir.. çay suyu ile pamuk yardımıyla silin faydası olur eger olmazsa veteriner ile görüşün dahada kötü olabilir.. geçmiş olsun
Keyifli vakitler dilerim 🤗
Teşekkür ederiim. Ben de internette onu bulmuştum deniyorum hemen. Hürrem tavukların arasına girmiş. Büyük ihtimalle onlarla didişti
veterinere götürmek dışında yapabileceğin bir şey yok, birden fazla sebebi olabilir
Dedem tavukların yanına girdiğimi söyledi. Sanırım onlarla didişmiş. Eğer devam ederse götürmek gerekiyor tabiki fe
uyku problemimi var uyuyamıyomu
Yok. Tavukların arasına girmiş. Didisince hasar aldı sanirsam. Pansuman yapinca düzeldi